Back on track

Idag var jag tillbaka på jobbet efter två dagars frånvaro. Vad lätt man anpassar sig. Var sjukt trött när jag kom hem ändå har jag bara varit hemma och såsat i två dagar. Men det märks direkt! Fick dock sovmorgon imorse, eller ja lång morgon hemma. Kim var hemma med barnen idag med. Alice är smittfri sen ett tag men har inte ätit en bit sen i söndags. Allt har varit äckligt och hon har inte alls haft nån aptit. Så hon fick vara hemma en dag extra. När jag kom hem idag åt hon som en gris och hon ropade att det var så gott. Samma sak hade hon gjort vid lunchen. Så nu är hon på banan igen lillan. Alla mår bra och nu hoppas jag att det får fortsätta så.

Har haft två mysiga dagar hemma och bara njutit av familjen. Barnen har lekt så bra och det har varit skitmysigt rent ut sagt. De är så roliga och det är verkligen härligt att ha dem nära. Men imorgon är det dags för förskolan igen. Sen tar vi helgen, kort och bra vecka.

Blev på extra bra humör när jag kom hem till middag på bordet och plockad disk, vardagslyx! Nu blir det soffan resten av kvällen. Lukas väckte mig fyra imorse och sen dess har det varit fullt ös.


Alice hår börjar bli långt


Lillgrisen ville inte vakna


Sammarbetade och bar in ved, åtta påsar totalt. Har ved så att vi klarar oss i vinter om man säger så.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0