In sickness (and in health)

Allt är som vanligt här på Bläckhornet. Alice är fortfarande supersjuk. 40 graders feber och ligger bara hela dagarna. Igår var hon uppe en kortis och fick i sig lite korv. Får knappt i henne vatten, får truga som bara den. Läpparna börjar bli torra så risken för uttorkninng känns överhängande. Hon vill inte ha saft eller välling heller, ingenting alls och hon orkar inget. Det är femte dagen hon är sängliggande nu. Tror aldrig hon varit så här skruttig förut. Men den här bacillen verkar funka så att man blir liggandes en vecka.

Så det är småsegt här hemma. Kan inte hitta på nåt med Felix tyvärr. Men på torsdag får han åka ner till farmor ett par dagar. Blir kul för honom, hon kan ägna all sin tid åt honom. Blir lyxigt och välbehövligt tror jag. Blir nåt av barnen sjuka så slutar saker att fungera. Tråkigt för de friska, eller ja Felix i det här fallet. Lukas är helnöjd som tur är. Igår tog Kim med Felix på karate på kvällen och det var han så nöjd med så. Man fick prova på och han verkade tycka att det var roligt. Får väl se om han börjar med det eller inte.

Nu ska jag baka chokladbollar. Det ville Alice ha och jag gör allt för att få i henne nåt. Får i henne lite vatten med sugrör och är där och trugar ofta. Hon dricker endast för att hon är rädd att hon ska få åka till doktorn annars. Jag har inte hotat med det men hon verkar förstå att det är så.

Kommentarer
Postat av: Anneli

Samma här...Lucas är bara som en trasa, och får inte i honom nått alls nästan att dricka....gick bra ett tag i morse, men nu spyr han igen...det är influensan som härjar, det sa dom på närvårdsakuten när vi var där i Lördags med honom.

2012-02-28 @ 12:21:18
Postat av: Terese

Sån var Selma med. Hon låg i vårt säng och titta tv/sov hela dagarna!

Hon ville inte ära eller dricka häller. Vi köpte hem godis och cola som hon annars tycker är toppen! Men hon tog inte mycket av det häller.

Hoppas Alice är på benen snart igen!

Krya på er där borta!

2012-02-28 @ 18:37:03
Postat av: Maria

Anneli: Usch stackars liten! Det är så jobbigt att se dem så sjuka, det gör så ont i hjärtat. Hoppas han mår bättre snart!



Terese: Ja precis så är Alice med, dem lär ju ha haft samma virus. Många som varit däckade en vecka där borta som sagt. Alice vägrar all form av dricka, men det ger sig väl det med. Kram på er och hoppas du hade en bra födelsedag!

2012-02-28 @ 21:09:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0