Jag får lovord och mordhot

Nu är veckan igång igen. Jobbade till 19.30 idag och imorgon öppnar jag. Detta innebär lite krasst att jag inte får träffa mina barn på 1,5 dygn. Träffade dem nån timma imorse och sen imorgon runt halv fem får jag hålla om dem igen. Men jag älskar att jobba det gör jag!

Helgen har varit bra den med! I lördags åkte jag in till stan med Felix så han äntligen fick klippa sig. Sen tog vi en fika på ejes innan vi åkte hem. Då kom en kompis till Alice ett par timmar. Sen blev det givetvis mello på kvällen. Tyckte att rätt låtar gick vidare. Det här vågar jag nästan inte ens säga, men jag tyckte att Flinck såg rätt snygg ut stundvis. Har jag väl aldrig tyckt förut haha.

Igår åkte vi hem till Rickard för första gången på väldigt länge. Alldeles för länge....Sen hem till svärmor och åt mat. Hon är så fantastiskt duktig på att laga mat. Hon får fram alla smaker ur saker och ting. Hon bjöd på bla på en underbar dressing med piripiri. Fantastiskt gott! Sen åkte vi förbi Jenny och Dennis innan vi kom hem. Alla tre barnen somnade på vägen hem men somnade ändå runt halv åtta på kvällen.

I lördags när jag gick på stan så såg jag ett snyggt bord i ett skyltfönster. Ett sånt här jag-måste-ha-bord! Givetvis var affären stängd just den dagen. Men idag gick en snäll kollega förbi och lade undan det till mig. Så imorgon ska jag hämta det! :) Och på fredag styr bilen mot Göteborg så håller sig bara alla baciller undan så blir detta en mycket bra vecka!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0