Ju mera dom spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma

Har just sett på melodifestivalen. Var inget att hurra för den här gången heller men bättre än sist. Tyckte Mattias var duktig, Molly söt och Johnson lät som Suede, det gjorde han faktiskt. Ranelid orkar jag inte ens kommentera, Ulf Ekman sogorhichtika haja liksom!

Idag har vi haft kalas för Lukas. Kim ställde egentligen in det igår men vi ångrade oss och idag om Kims familj och mamma hit. Vi fikade och åt tårta och umgicks i största enkelhet. Lukas fick en massa fina kläder bla en snygg jacka med tillhörande överdragsbyxor till. Hade önskat kläder då han växer mycket och har alldeles för mycker leksaker för att få plats med fler.

Strax innan gästerna åkte hem så blev han febrig igen. Innan dess hade han varit pigg och faktiskt ätit både lunch och lite tårta. Han darrade på läppen och händerna var blåa. Kim sa att de var det igår med. Så han fick supp och sova. Vaknade sen varm och ledsen. Och gick och lade sig två timmar senare för kvällen sen. Ringde 1177 som ville att vi skulle ta in honom till jourläkare för att se så att han syresätter sig normalt. Jag upplever inte att han har svårt att andas men det är ändå läskigt när fingrarna var alldeles kalla och blå. Nu har han varit sjuk i fem dagar och jag lider med honom. Kim har fan vabbat sen mitten av januari känns det som då vi hade magsjukan i tre veckor och nu detta. Sen är det inte smidigt att ringa 1177 heller när vi bor där vi bor. Vi kommer till Västa götaland och sen får de koppla över mig till värmland så får jag vänta igen. Innan dess hade jag ringt två ggr och hon ringt upp mig men då kunde man inte koppla över. Så jag väntade en timme på att höra att morgondagens jourtider släpps i morgon runt sju. Så jag ska ringa imorgonbitti igen. Men skitsamma, allt för mitt lilla hjärta. Vill inget hellre än att han ska få bli frisk. Igår grät han massvis och orkade inte ens hålla muggen så inte är han pigg inte.

Igår var jag inte hemma. Gick och åt middag efter jobbet eftersom matlådan jag gjorde iordning visade sig innehålla mögligt ris (hade en färsk låda med ris men tog fel). Sen hade jag jordens skallebank men pallrade mig iväg på fest med arbetskamraterna. Den var trevligt, sen vidare till bowlingen där jag även mötte upp Linda och Maria. Bandet som spelade var väldigt duktiga men det var lite för högt och inte alls min musiksmak. Sen var det ganska trångt och mycket äldre så jag blev inte speciellt långvarig. Åkte hem och sov och var väl hemma runt halv ett. Man kände att det var fredagkväll om man säger så.

Nu ska jag se på Greys sen blir det sängen! Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0