Helg i Götlabörg

Åkte till Göteborg i helgen. Första sträckan var jobbig eftersom Kim var så trött så han nästan fann den omöjligt att köra. Men efter matpaus i Mariestad så gick det galant sen och han piggnade till. Kom fram strax innan åtta och checkade in i våran stuga. Sen lade vi oss rätt tidigt. Dagen efter tog vi frukost och åkte till bror med familj. Emeli var lite sjuk så något äventyrsbad blev det inte. Men vi tog oss däremot till lek och buslandet. Har nu sett tre och måste säga att jag föredrar Örebro mest. Men det var mysigt och barnen var lyckliga. Såg en kille som stod och fibblade med sin mobil och han hade sin dotter i bollhavet framför sig. Hon pratade med honom och han svarade och sen fortsatte han med telefonen och hon avvek. Han såg detta men då var hon borta. Han frågade runt bland oss och sen gick han iväg och letade. En kvart senare kom han tillbaka och då hade han fortfarande inte hittat henne. Men sen såg jag dem inte mer så jag tror att det gick bra. Men man kan inte ta uppmärksamheten ifrån dem för det är gjort på en sekund. Speciellt när de är små och inte meddelar sig.

På kvällen åkte vi till stugan och åt plättar och sen såg jag och Felix på mello. Han lade sig tidigt och jag somnade på soffan. Så jag såg inte riktigt allt men det jag såg var fruktansvärt dåligt måste jag säga. Nu hoppas jag på Johnson och Danny! I går städade vi stugan åkte hem till bror och gick och åt lunch innan vi begav oss hemåt. Har haft supermysigt med familjen och lyckliga barn. Det var härligt att träffa Emeli igen. Hon pratar och växer massvis. Hon är trespråkig lillan ♥

Idag har jag jobbat. Jag ska bara jobba denna vecka sen är detta vikariatet slut för min del. Har varit där ett par månader nu men måste sluta eftersom det kommit en förflyttning. Inget konstigt med det, men väldigt tråkigt förstås. Fick besked om detta i fredags innan jag skulle gå hem. Men rektorn var snäll och lät mig vara kvar hela veckan så nu går vi dubbelt.

Sen är jag lite besviken på människor i min närhet och det gör ont, ondare än man tror. Men sånt är livet. Och jag lär mig nåt av det. Man ska aldrig ta någon eller något för givet. Jag ska aldrig bli en sån som bara klagar och sprider en massa negativ energi. Det tjänar man inget alls på. Kräks på det är vad jag gör. Le åt saker mer än du surar så kanske din tillvaro blir lättare! (och ingen av mina fina vänner som läser här behöver känna sig träffad) :)








Emeli hade många fina skor till Lukas stora förtjusning


Om två månader kommer kusin nummer två!




Frukost framför tv:n


Promenad i Kålltorp



Nu blir det Greys och sen sängen. Klockan ringer fem imorgon.

Kommentarer
Postat av: Anna

En riktig myshelg <3

Trist med jobbet, men det dyker upp något annat!

Kram på dig...

2012-02-14 @ 10:57:38
URL: http://annaochlivet.blogspot.com/
Postat av: Jeanette

Så mysigt!! Men klackskorna var bäst!!!!

2012-02-14 @ 13:53:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0