2011

Januari: Upptäckte att våran katt Zarah inte mådde bra. Skickade iväg Kim till veterinären med henne. Efter en röntgen fick de avliva henne på plats. Snön rasade av garagetaket och vi åkte till Lek och buslandet med ett par kompisar. Firade Linda som var först ut med att fylla 30 år.





Februari: Kim började bygga Lukas rum. Linda födde Ville. Lukas fyllde ett år och det firades rejält. Gick på Trassel i 3D med Kim och Felix. Vi gjorde ett tillfälligt vardagsrum i garaget med projektorn, boxern och dvd:en. Till en början var det kallt men annars funkade det perfekt.









Mars: Kim åkte till Sthlm och jobbade en vecka. Jag hade otur hemma och blåste säkring på säkring och Alice skrek en hel natt. Svågern fyllde 28 och det firades med Suprémebuffé i Skövde. Julia döps i Visnums kyrka. Vi har tjejkväll hemma hos Tina. Kolliderade med en bil på Coops parkering och får laga bilen. Går på husvisning och våra kompisar får avliva sin hund.





April: Sexparty och tjejkväll hos Mia. Vi köper tapeter till vardagsrummet. Lukas skolas in på förskolan. Brorsan åker till Thailand. Vi åker till Karlstad och går på husdjursmässa. Lukas får magsjukan och Kim med visar det sig. Men innan det konstateras så åker han ambulans till Karlstad och hemma sitter jag skitorolig såklart. Sen får Felix skiten och ligger sjuk över Påsk. På påsklovet följer han med sin mormor till Stockholm ett par dagar. Malin fyller 30 år och har fest. Kim tar bort väggen mellan kök och vardagsrum och vi har grillpremiär.















Maj: Jag börjar jobba igen efter mammaledigheten. Vi köper en ny soffa. Köper också en tv och blu-ray till nya vardagsrummet. Barnens förskola har sin årliga vårbazar dit vi självklart går. Åker till Liseberg över dagen med familjen Larsson. Brorsan kommer dit och vi umgås och åker karuseller hela dagen. Felix fyller åtta år!











Juni: Brorsan och hans familj kommer hem och vi hänger med dem i ett par dagar. Felix har barnkalas och det årliga skollägret äger rum i Däldenäs. Givetvis tar vi med vagnen och övernattar. Felix slutar ettan och på kvällen grillar vi med hans klass. Åker på 30-årsfest nere i Rudskoga. Blir sjuk och får pencillin för andra gången i mitt liv. Firar midsommar nere i skogen hos svärfar.











Juli: Jag fyllde 30 år och det gjorde min sambo med. Har en jobbig dispyt med en vuxen i mina barns närhet men går ur den som en starkare person. Åker till Pernilla i Deje och har en härlig kväll med tjejerna från Kau. Besöker Hova riddarvecka. Åker till Äventyrslandet med de äldsta barnen. Spenderar en helg i Göteborg med tre tjejer för att gå på Sandras 30-årsfest. Åker till Orsa med familjen i ett par dagar, har det helt fantastiskt. Köper tapeter till Lukas rum och åker på kryssning till Riga med Kims familj. Vi är barnfria och njuter för fulla muggar. Hälsar på Linda i hennes nya hus.





















Augusti: Brorsan kommer hem igen och vi hänger och åker till badhuset. Cocos rymmer hemifrån ett par dagar. Lukas får äntligen flytta in i sitt rum. Vi har en liten kräftskiva hemma. Felix började andra klass. Åkte till Göteborg en helg och firade min brorsdotters 2-årsdag.











September: Oxhälja, kickoff på Felix skola. Mia har 30-årsfest den är trevlig men helt utan drag tyvärr. Föjer med Alice på kalas hos en kompis. Linda och hennes söner kommer hit en vardagskväll och äter kvällsmat. Åker till Kil för årets stugträff. Svägerskan och hennes kille flyttar till hus och vi åker dit och hälsar på. Lukas skadar handleden på förskolan och gråter en hel kväll men dagen efter är det som bortblåst.









Oktober: Firar 14 år tillsammans med Kim. Charlie föder sin andra son lille Arvid. Åker till Ullared för första gången i mitt liv. Kims kusin och hennes familj hälsar på oss en söndag. Bjuder in tjejer med barn på fika. Går Halloweenpromenad med barnen. Köper hem ett par tankar och installerar en ny duschkabin.











November: Åker till Larssons en dag för lek och fika. Bror och mor drar till Thailand. Charlie fyller 30 år. Åker till Göteborg en helg med Tina och Jeanette. Alice går på 4-årskontroll och jag kör Twillightrace här hemma, annars mest jobb!







December: Supremebuffé med Kims syskon i Skövde. Alice fyller fyra år! Tina och Maria fyller 30 år och båsa firas med pompa och ståt. Jobbar massvis och kollar på Felix luciatåg i kyrkan. Bilen går sönder ett par dagar men fixas snabbt av Kim. Julkonsert med Eric Saade, min som var i sjunde himlen. Firar jul tillsammans med svärfamiljen nere i skogen. Har en underbar vecka med familjen och vi leker och mår gott tillsammans. Firar in det nya året i Långerud med god mat och härligt sällskap!
























Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken trevlig sammanfattning!! Önskar att jag hann göra en men deg tar nog för mycket tid. Vet att det gjorde det förra året. God fortsättning!!!!

2012-01-02 @ 23:00:53
Postat av: Maria

Tack! Jag kan lova att det tar tid. Har hållit på i ett par dagar faktiskt. God fortsättning på er med!

2012-01-02 @ 23:51:42
Postat av: charlie

å vad det sker saker, det ä bra att du dokumenterar så man får hjälp med sitt eget kom ihåg å du maria- tack för att du ä så fin! gott nytt år!

2012-01-03 @ 17:01:51
Postat av: Maria

Åh tack gumman! Du är förbannat fin du med, en av de finaste jag känner faktiskt! Puss!

2012-01-03 @ 23:20:33
Postat av: Tina

Underbar resumé av 2011! Det händer faktiskt mer under ett år än vad man kan tro. Tack för 2011, hoppas vi hittar på lika mycket roliga utflykter och fester 2012!

Stor kram!

2012-01-04 @ 00:18:15
Postat av: Maria

Ja det gör väl det. Ett år i ett liv! Tack själv och ja det kan du ge dig på att det gör. Gbg i juli kan bli svårslaget men inte omöjligt. Stor kram!

2012-01-04 @ 08:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0