I´m gonna give all my secrets away

Haft en mycket bra dag idag. Först sovmorgon, sen gick vi ut med barnen och gick till kojan. Kim byggde en ny bro eftersom den förra blivit översvämmad och barnen lekte. Lukas satt och kastade pinnar i bäcken och vinkade hej då till dem. Sen gick vi hem och åt lunch. Sen kom mamma och löste av oss och så åkte vi in till Linda. Dit kom också Tina och Jeanette. Sen knallade vi hem till Charlie som nyss flyttat till hus och numera bor granne med Linda. Det var kul att se hur hon bor nu, och vi snagglade och fikade. Sen till Maxi och sen hem till barnen igen. Mycket bra dag med andra ord!

Fleeze mår bättre men går numera runt i tratt och kallas Trattkatt eller Mr Tratt. Han är tapper med ganska olycklig. Han vill väldigt gärna gå ut men icke sa nicke. Men såret ser finare ut redan nu och han är pigg. Men bölden satt så nära ögat så de fick skära upp den, men som tur var så var ögat okej. Nu hoppas vi att han håller sig lugn ett tag. Imorse kom han och lade sig på min kudde och körde in hela tratten i ansiktet på mig, den är inte så smidig inte. 

Hoppas på bra väder imorgon så vi kan gå till skogen och grilla. Annars inga planer alls faktiskt. Imorgon kommer nog en kompis till Alice hit. Kul att hon börjat leka nu, igår hade jag sex barn hemma. Innan dess var vi till lekparken med Terese, Selma och Harry. Var lite trött sen på kvällen och somnade i soffan för första gången på två veckor.



 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0