Skogsvistelse

Idag kom Jeanette och Mika hit och hälsade på. Vi gick till skogen och grillade. Det var väldigt mysigt men Lukas frös och grät så Kim gick hem med honom lite tidigare och vi andra skyndade oss att äta upp våran korv sen knallade vi hem vi med. Så det var ingen sån här barnen springer och leker i skogen och det är mysigt och sen stannar vi kvar och äter bulle efteråt. Men det var mysigt ändå! Vi gick hem och drack varm choklad och åt bulle hemma istället. Mika, Felix och Alice hade dansshow för oss och hade på Felix spegelbollar. Sött!

På eftermiddagen tog vi det lugnt och badade och duschade barnen och åt middag och röjde lite. Barnen målade med vattenfärg och Felix hade en kompis här.

Imorgon börjar allvaret igen. Ska jobba heltid i tre veckor framöver. Känns helt okej det ända som känns lite jobbigt blir att lämna bort barnen så mycket. Dem kommer inte att vara lediga på fredagar framöver så det blir ju femdagarsveckor igen. De har haft det så bra nu här hemma. Vaknat när de velat och myst och tagit det lugnt. Men all good must come to an end.

Sen kan jag tillägga att är man för snäll så blir man utnyttjad big time. Jag har startat dagis!












Kommentarer
Postat av: TereseMammaTillSelma&Harry

Hoppas du inte känner dig utnytjad av oss?!

2012-01-08 @ 22:19:14
URL: http://Terese87.blogspot.com
Postat av: Maria

Haha nej men kära du klart jag inte gör vännen! Din dotter är välkommen hit att leka när som helst hon vill. Det är alla barnens kompisar. Jag tycker att det är roligt att det är många barn som är här och leker, det livar upp. Men när föräldrar sätter i system och lämnar barnen här för egen räkning och inte för att de är leksugna liksom. Man är ju ingen barnvakt liksom. Så ta absolut inte åt dig! :)



2012-01-09 @ 21:21:19
Postat av: Anneli

Varför inte bli dagmamma istället?

2012-01-10 @ 10:44:12
Postat av: Maria

Haha ja betalar de bra så! Men skulle sakna det sociala som man får ut av arbetskamrater ;)

2012-01-10 @ 18:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0