Nyårshelgen

En uppdatering sen sist då! I fredags hade Felix en kompis som sov över här och de var så lyckliga så. Men de somnnade sent som bara den och vaknade tidigt så vi var lite trötta men superkul såklart. På nyår åkte vi hem till familjen Larsson. Vi åt god mat och efterrätt och skickade upp ett par rislyktor, supermysigt! Nån raket blev det med men sen åkte vi hem halv tolv. Kanske snubblade på mållinjen men barnen behövde hem och sova. Lade Alice i sängen och klädde av henne och sen var det godnatt. Lukas somnade i sin säng efter välling och sa godnatt precis som om klockan var sju.

Igår sov de länge till tio allihop. Idag är han sliten och somnade i våran säng tidigt och har legat där en timme nu. Igår tog vi en soft dag hemma. Gick ut med barnen i snön och på kvällen åkte vi till karlstad jag, Kim och Tina. Käkade och gick på bio. Vi såg Breaking dawn och Kim såg Sherlock Holmes. Bra film men hon ser allt bra bekymrad ut. Svart liksom, plågad själ. Men ja det var kul att äntligen få se den!

Idag är Kimpa tillbaka på jobbet och vi tar det riktigt soft här hemma. Idag blir det mys och tvätt och plock. Inte många knop vi är småtrötta allihop tror jag.

Snön är borta igen, det visste jag ju. Kul att generationen på denna gatan är ute och skottar efter 1 cm snö kommit. De sliter som bara den och sen är snön borta några timmar senare. Har en tant här som knappt ser nåt eller orkar gå men nog fan är hon ute och skottar direkt det ligger lite puder på backen.






















Några minuter senare








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0