Onsdag

Ännu en dag som nåt sitt slut, ja iaf nästan. Bra kvällen kvar nu. Kim är iväg med Fleeze nu iaf. De skulle söva honom och dränera och sen blir det antibiotika. Han är väldigt tacksam att ge sånt till eftersom han snaskar i sig det mesta i sin väg. Han har varit lite slö sista dagarna, inte alls tiggt mat på samma sätt som förut och Cocos har har inte brytt sig om alls så han mådde nog inte helt okej. Han kommer nog inte må helt gott efter narkosen heller, men huvudsaken är att han blir av med att det där varet.

Annars är det lugna gatan. Njuter av barnen, på måndag börjar allvaret igen och nu med femdagars veckor för barnen. Kommer att bli tufft så jag passar på att slöa och mysa med dem.


Lukas hittade Felix öppnade godispåse och smög iväg och satte sig för att snaska. Samma sak när Felix fick godis när han sålde jultidningar. Godispåsar som låg inslaget i en stor tihgt platspåse. Lukas kom över detta och lyckades få hål på båda påsarna och satt och moffade för glatta livet. Den här killen får vi passa på annars blir han lika tjock som sin mamma.


Alice håller vakt utanför toaletten där Tina befinner sig.


Hela knölen full av var och ögat svullet. Dags att sluta slåss med kvarterets katter lille vän!

Kommentarer
Postat av: Sara

Vilken buskille:) godis är gott. Kissens sår såg inte fint ut:(

2012-01-04 @ 23:19:33
Postat av: Maria

Ja du han gör det mesta för nåt ätbart :) Nej de fick skära upp det eftersom det var så nära ögat. Nu är han mycket olycklig här hemma men det läker nog snart. Hoppas ni mår bra! Är sjukt avundsjuk på eran kommande resa!

2012-01-05 @ 10:03:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0