Bellyache

Måndagen är avklarad och ikväll spelar Sverige sin första match i EM. För ett eller snarare två år sen missade jag aldrig en match med herrlandslaget, inte ens en träningsmatch. Men nu ser jag nästan aldrig längre. Prioriterar annat på kvällarna. Men nu ska jag givetvis se alla Sveriges matcher och hålla tummarna och studsa i soffan om det blir spännande!

Med tanke på vad jag skrev ovanför så är livet på topp. Men jag har en vidrig magvärk, har så ont så jag är illamående och helt slut i kroppen. Det har värkt hela dagen. Tror det beror på ägglossning (äckel jag vet), känns sjukt onödigt att man ska behöva ha så här ont. Speciellt när det inte ska bli mer barn i den här familjen. Ska njuta av dem jag har. Alice har varit lite motstridig sista veckorna. Tror och hoppas att hon är i nån utvecklingsperiod. Hon bråkar och krånglar så man blir svett. Men idag har det inte varit en enda konflikt och det är skönt. Lukas är fortfarande enkel och riktigt rolig faktiskt. När han gick och lade sig sa han bestämt att han älskade mamma, pappa, Felix och Alice och även sin hund och filt.

Annat som händer är att Kim blir av med jobbet. Tråkigt givetvis, men han blir kvar till December iaf. Eftersom vi bor så billigt som vi gör så sitter vi inte i nån rävsax även fast det givetvis är ledsamt. Idag var vi och kollade lite på en bil. Är sugna på att köpa en ny, får väl se vad det blir av det hela. Var sugna på ett hus med men som det är nu så får vi ta det lugnt med sånt.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla lite fotboll. Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Anna

Såg i NKP att de flyttar allt :( trist verkligen och så många som berörs av det. Hoppas det ordnar sig och att han får något nytt snabbt...

Kram

2012-06-12 @ 11:01:28
URL: http://annaochlivet.blogspot.se
Postat av: Maria

Ja riktigt trist! Allt ordnar sig allt. Tack och kram tillbaks! :)

2012-06-12 @ 18:19:01
Postat av: Jenny

Hoppas det löser sig för er.

2012-06-14 @ 12:35:56
Postat av: Maria

Tack! Det gör det vet du :)

2012-06-14 @ 20:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0