Helgen inleds

Har nu börjat jobba igen och hunnit med tre hela dagar. Nu är det helg och vi inledde den på bästa tänkbara vis. Brorsan, Emeli, Phromn och mamma kom hit och vi fikade och snackade ett par timmar. Lukas bad om att få gå och sova och sen även Alice. Rutinbarnen! Så de fick packa sig hemåt. Brorsan har varit uppe på intervju i Karlstad idag. Varje gång han söker ett jobb så får han ju komma på intervju eftersom han har stor erfarenhet inom yrket. Tyvärr hade de dragit tillbaka tjänsterna eftersom de inte riktigt var okejade uppifrån. Det var himla synd och dåligt av dem att inte meddela honom eftersom han ändå åkt ända från Gbg för en intervju. Jag hoppas att de kommer att flytta hit vad det lider. Han har nog insett det själv också. De får ingen större lägenhet i Götet och en insats kostar runt två miljoner och sen hyra på det. Här kan han köpa hus och ha råd med handpenningen själv. Lite skillnad om man säger så. Här han han oss också, vi kan ställa up som barnvakt och ja det underlättar ju att ha familjen nära. Jag vill ha dem nära! Men han har ett fast bra jobb med sjujäkla förmåner (ingen karensdag, bonus ett par ggr per år då han får dubbel lön, bra arbetstider och mycket gåvor och fördelar liksom). Det ger man inte ifrån sig utan vidare heller men jag är ändå optimistisk.

Vi ska givetvis spendera morgondagen med dem också. Får passa på när tillfälle ges. Skulle ha gått ut och käkat med tjejerna men väljer att avstå denna gången. Måste vara hemma med barnen eftersom Kim ska hämta Felix från en fest på kvällen. Jag är fröken ja tack men nån gång bör man faktiskt avstå.

Annars är det lugna puckar. Längtar tillbaka till min gamla arbetsplats en hel del. Tror faktiskt att de längtar en del efter mig med!

Nu blir det sängen för en serie eller BB eller nåt. Lite nässpray innan dess bara.

Trevlig helg på er sötisar!

Glömde skriva att de tagit ett beslut om skolfrågan här i söder. Felix ska börja på Djurgårdsskolan i höst. Jag är glad för detta, men han grät. Han vill gå i Björneborg för då hamnar han i samma klass som sin tremänning som han tycker väldigt mycket om. Men jag tror att det blir bra! Men det blir en stor omställning. Stor skola, många barn, ingen styrelse för mamman haha. Men jag tror att vi kan vänja oss vid tanken ett par månader nu. Hans skolgång har varit full av lärare som lämnat och oro inför kommande läsår. Nu blir det samma skola från tills han fyller sexton år. Känns bra! Ska vi flytta till stan så är det just på Djurgårn jag vill bo så det känns ju lovande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0