<3

Skippade att jobba idag. Ringde igår och berättade att jag inte tänkte dyka upp förrens på måndag. Har feber och hade det även igår. Då spenderade jag mestadelen av dagen liggandes på soffan. Nu har även Felix fått feber, så hans planer med farmor sprack. Han är givetvis mycket besviken. Men Alice är uppe för första gången på sju dagar. Nu lämnade hon ifrån sig sin älskade kanin och leker med sina dockor. Yes!

Gick upp imorse och fixade frukost till kidsen, tvättade, plockade disk och sopade (orkar inte dammsuga). Nu är jag slut som artist kan jag säga. Skrattretande vad lite energi man har när man är sjuk. Kommer att vara ensam med barnen hela dagen. Kimpa ska ner och fira lillebror ikväll. Så snart blir det att vila på soffan.

Är väldigt tacksam för att jag har så snälla barn. De krånglar inte, de underhåller sig och är nöjda med att bara sitta inne och såsa. Hade de inte varit så enkla som de är hade detta aldrig funkat.

Lukas är en riktig underhållare. Igår fick Alice en Ahlgrens bil av mig. Den vaktade hon som en hök, den låg brevid henne på madrassen men hon ville inte äta upp den. Lukas kom in i rummet och såg bilen och sa mums, inte ta den. Nej inte ta den upprepade vi. När det var middag kom Alice till bordet i två minuter och då hann Lukas tydligen in dit. När Alice kommer in så ser hon att bilen är borta och frågar var den är. Kim bär just då på Lukas som pekar in i sin mun och säger i munnen. Har du ätit upp Alice godis? Jaa, mums! Och nu var Alice nyss naken och ska klä på sig. Usch äckligt, fis säger han då. Korven akta dig så mamma inte doppar dig i choklad och äter upp dig! ♥

Älskade, underbara barn. Vad gjorde jag utan er?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0