Legoland

Dags för en uppdatering tror jag.

I onsdags åkte vi ner till Göteborg och träffade brorsan och hans familj. Främst hans nya dotter Emmy. Vi fikade, pratade och gick och lekte i parken där de bor. Men underbart är kort, vi hade trötta barn och fick dra iväg och sova i våran stuga. Åt kvällsmat framför Snickarn och sen somnade vi alla gott.










Dagen efter gick vi upp tidigt och körde ner till Varberg och sen över med färjan till Danmark. På färjan åt vi frukost, såg på bio och barnen lekte i lekrummet.



Kom fram till hotellet något trötta och svettiga eftersom Ac:n i bilen slutat fungera. Sen gick vi på Legoland på fredag och lördag. På fredagen var det lite folk i parken och då hann vi med mer. Var ingen kö alls, på lördagen var det desto fler. Men ändå inte så mycket som under en högsäsong. Legoland var häftigt att få uppleva. Det var bra och väldigt många fina byggen överallt. Vi hade tur med vädret med, var stekhett alla dagarna vi var där. Kom hem igår närmare halv tolv på kvällen. Så idag var alla lediga här hemma och bara var. Kim klippte gräset, vi handlade och på kvällen var jag på möte.

Reflektioner jag gör: dyrt i Danmark. Det märks att våran krona är svag. Maten vi åt var inte alls bra. Nu åt vi ju inte på nåt finhak precis men ändå. Nu är vi fattiga (re) men det var härligt att komma iväg med familjen. Nu har vi sett Legoland men jag hade gärna sett mer av det fina Danmark som finns. Billund ligger mitt i landet och det är verkligen landet runt omkring. Dyrt är det med, hade kommit utomlands för den summan vi betalade för denna resa. Men en myclet lyckad tripp för övrigt!

Imorgon fyller våran Felix nio år. Oh my god, vart tar åren vägen?




































Kvällsmat på hotellet, den godaste maten vi åt under fyra dagar där














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0