You can be a champion

Sitter här hemma i min ensamhet. Barnen sover och Kimpa är iväg till urskogen och leder nån lastbil rätt på småvägarna. Har jobbat hela dagen, typ 9.5 timme. Kom hem och köpte med kinamat till mig och Kim. Inte det smartaste kanske men hade inte ätit nån riktig lunch så det blev så.
 
Nu har jag äntligen fått min nya dator. Den dröjde eftersom en del var restad. I måndags klockan 16 ringde Kim till Dustin och bytte delen mot en i som fanns i lager. Dagen efter var den här. De är så jäkla snabba där. När jag kom hem från jobbet så hade Kim ägnat eftermiddagen åt att bygga den och kvällen åt att installera alla program jag behöver. Och han stannade hemma med mig hela veckan. Han är världens bästa man!
 
Och det här med min knöl känns just nu mycket bättre med måste jag säga. I måndags kändes det jobbigt men den har slutat göra ont och jag upplever att den blivit mindre. Det betyder ju att den säkerligen är helt ofarlig. Men den finns kvar men jag tror att den är mindre som sagt. Kanske klämde läkaren sönder den för när han klämde gjorde det grymt ont. Alla andra ringer och är oroade och arga för att jag inte fått nån remiss än. Det är jag som är den lugna av oss. Inget ont som inte har nåt gott med sig. Brorsan och hans familj slänger sig hit imorgon. Sen ska de till Thailand tills mitten av Januari. Vi har inte setts sen i augusti så det ser jag fram emot.
 
Har dock en tråkig magkänsla över att det är magsjukan på ingång här. Det jag bygger det på är att jag vet att den går lite här och var. Plus att Lukas pratade om sist han kräktes och sen var han ledsen när jag gick ut ur hans rum ikväll efter godnattsagan. Han grät och sa att han ville ligga i våran säng. Fick för mig att han kanske mådde illa? Sen åt han inget till lunch på förskolan också. Men som sagt perhaps it´s all in my head! Men sen vet jag med säkerhet att en familj där de två vuxna i familjen ligger hemma i magsjuka har sonen på förskolan. Visst det är jobbigt att ta hand om ett barn när man är magsjuk. MEN man kan fan inte ha nån annan i familjen på en förskola om magsjukan härjar i hemmet. Helt jävla förbjudet enligt mig. Har man skiten så isolerar man sig end of discussion! Finner bara två ord för detta och de tänker jag inte skriva här eftersom folk kan bli arga. Men mina närmaste vet exakt vilka ord jag menar. Och det är därför jag älskar er!  
 
 Sen vill jag tacka er för alla fina, värmande kommentarer. Tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0