Freitag!

Äntligen är det fredag! Har haft en väldigt härlig vecka med barnen och sen egentid med film i sängen på kvällarna. Mannen har varit borta men jag har verkligen inget att klaga på. Men så har jag inte behövt jobba heller utan valt att bara vara hemma och skrota. Mycket skönt! Fick bukmigrän inatt och fy fan va hemskt det är. Hade det en natt förra veckan med annars har jag varit rätt förskonad mot det en mycket lång tid nu. Så imorse när barnen började vakna så var jag riktigt trött eftersom jag varit vaken två timmar mitt i natten. Så mitt tålamod med barnen är idag lite lätt sänkt faktiskt. Men just nu sitter de och leker fint tillsammans med lego. Kim tog med det hemifrån och de älskar det. Finns lite figurer, nån karusell och husvagn. Snart kommer en kompis till Alice hit och leker. De har inte setts på över en månad så det blir nog skoj för dem.
 
Ikväll kommer min man hem och han förväntade sig nybonade golv och putsade fönster och säkert god mat på bordet. Lovade honom oxå röda mattan. Bara det bästa är gott nog :)
 
Planerna för helgen är rätt lugna. Kim ska på fotokurs imorgon och jag överväger att följa med honom till Karlstad för att shoppa lite medans han är iväg. Fixar i så fall givetvis barnvakt för Felix ska på kalas samtidigt. Är sugen på att knäcka en kickifestis med kompisarna snart med.
 
Nu ska jag fixa lunch till kidsen! Trevlig helg på dig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0