Just give me a reason

Dags att skriva lite tror jag bestämt. Inläggen duggar ju inte direkt tätt här. Börjar med förra veckan som jag spenderade mestadels med att jobba. På fredagen stack jag och Alice på lekdejt när jag jobbat färdigt. Det uppskattades av både mig och min dotter. Det enda hon gör just nu är att tjatar om att hon vill leka. Det får hon ju givetvis bara det funkar att få till. Hon har typ tre komisar här nere som hon uppskattar att leka med så man gör ju så gott man kan. Förskolepersonalen sa att hon var populär och att barnen gärna lekte med henne eftersom hon är så påhittig. Kändes skönt att höra. På kvällen sen åkte vi hem och åt tacos.
 
I lördags var det ännu mer lek på schemat. Alice var hos grannen och lekte och grannen var här. Jag och killarna köpte lite fika och knallade över til mormor. Mormor var inte hemma så efter att ha lekt med grannpojken en stund så knallade vi till skolgården och där fick killarna fika. På kvällen drog Kimpa på fest och jag somnade framför en film.

Igår var vi hemma på förmiddagen och sen på eftermiddagen var det dags för kalas. Arvid fyllde ett år och det skulle ju givetvis firas. Mycket mysigt och gott fika. Väldigt många barn med kan jag säga. Ungar högt och lågt. Men de lekte och hade kul. Tog med dem ut när volymen och värmen i huset blev lite väl hög. Sen åkte vi hem och slängde i ungarna lite gröt innan sänggåendet.
 
Idag har vi veckohandlat eftersom Kimpa drar till Stockholm imorgon. Själv drar jag till Ullared imorgonbitti. Så Kim hinner lämna på förskolan innan han åker. På eftermiddagen blir de hämtade av farmor och Rickard som tar hand om dem hemma hos oss. Är så glad för att vi har ett sånt bra nätverk runt oss. Finns alltid någon som ställer upp! Det är vi givetvis evigt tacksamma för.

Annars har detta i ärlighetens namn varit lite av en skitdag. Känner mig inte alls på humör. Startade ett stort gräl med min sambo förut. Ibland behöver man faktiskt rensa luften litegrann. Kan tillägga att jag givetvis inte är thrilled över att han åker iväg. Behövs väl ingen einstein för att förstå det. Men det är bara att gilla läget. Retirera och slicka sina sår. Dessutom så hände det två andra riktigt tråkiga saker idag. Inte hos oss men hos folk som står oss nära.
 
 
 
 
 
Charlie hade gjort en blöjtårta till ett par kompisar som ska ha barn om några veckor.
 
Tårta var gott tyckte ettåringen! :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0