Lekland och skolgård

Försöker mig på att blogga. Mina dator mår sisådär och ikväll går det inte riktigt att öppna alla internetsidor helt enkelt. Kim har lagt in en beställning på en ny som vi skickar in imorgon. Så kommer den i veckan. Då är han i Sthlm igen. Men när katten är borta så dansar råttorna på bordet så givetvis lånar jag hans då.
 
Ännu en helg att lägga till handlingarna. Det har varit fullt ös. I lördags gick vi upp i tid och åkte iväg till lek och buslandet med tre kompisar och deras barn. Barnen lekte och hade roligt och allihopa var slitna sen efteråt. Det var en bra dag att åka på eftersom det regnade hela dagen lång.
 
Idag gick vi också upp i tid och åkte till Felix skola och byggde på deras skolgård. Det fixades ett bollplank, en stor sandlåda, en lägerplats med vindskydd och grillplats med bänkar samt en hinderbana. Folk jobbade hårt och framförallt var det en hel del grävning på schemat. Jag har ont i hela armen (är ju inte precis van med kroppsarbete). Sen grillades det korv. På vägen hem åkte jag förbi kinan och köpte med mat till mig själv (en fördel med att inte äta korv). Sen var jag så trött så jag lade mig på soffan en sväng medans barnen lekte brevid mig.
 
På kvällen lagade Kim en fläskfilégryta och jag fixade en fruktsallad och sen bjöd vi hem mamma på sen middag. Nu ligger kidsen och vi har avnjutit Solsidan och ska nu se en varsin serie på en varsin tv. Hade egentligen en film att se. Men jag orkar faktiskt inte. Har ingen lust att somna en halvtimme in i filmen för att sen inte somna i sängen sen.
 
På tal om grävning så gräver vi (Kim) en del här hemma med. Har grävt upp ett par meter fram till elskåpet. Projekt projekt, alltid finns det att göra om man säger så.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0