Read all about it

Gick just in på facebook och såg att en bekant gått och gift sig. De var så otroligt fina på korten tillsammans. Hon var så vackert gravid och de såg så harmoniska och lyckliga ut. Och jag vet att de är fantastiska människor och givetvis så rann tårarna.
 
Jag stöter på en del jobbiga människor i mitt jobb och i livet och det talar man gärna om. Men alla dessa fantastiska människor man känner då. Får de den uppmärksamheten det förtjänar? Jag tycker rent allmänt att vi alla borde bli bättre på att berömma människor runt omkring oss. Det gör dem så gott. Utan dem skulle man inte ha det livet man har.
 
Min sambo är fantatisk, han är säll, han är en bra pappa och han är glad och varm. Min mamma som alltid ställer upp på mig och min bror. Pengar, kläder, barnvakt, ärendet. You name it hon gör det. Svärmor som också alltid ställer upp. Svärfar som hjälper oss massvis han med med både det ena och det andra. Brorsan som alltid finns där och tänker på oss. Kim syskon som jag håller av så mycket. Alla mina fina vänner som alltid lyssnar, aldrig dömmer, alltid orkar med. Vad vore jag utan er alla? Mina barn med såklart. Men de älskar man villkorslöst. Dem kräver man inget av, inte på det sättet.
 
Nej fan gnäll mindre och älska mer! Jag borde göra det jag med känner jag. Fokusera på det positiva i livet för det finns så mycket som är bra. Och acceptera varandra för dem vi är. Alla har mindre charmiga sidor men vissa saker måste man bara köpa så är det bara. Sen ska man givetvis sålla bort alla rötägg det ska man absolut. Livet är för kort för att wasta time på dem.
 
Går och gråter av mig allt allt svart och somnar med ett leende på läpparna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0