Slapparvecka

Vet ni jag har tagit en veckas ledigt! Och det var precis vad jag behövde. Jag har jobbat mkt sista tiden och det har tagit lite på krafterna. Inte för mycket men jag har ändå fått jobba rätt hårt. Har en man som försörjer mig denna vecka och som jag saknar honom. Vi klarar oss bra ändå just nu men jag saknar den fysiska Kim. Vill bara hålla om honom och pussa på honom!

Man kunde tro att han skulle sitta på röven nu och vara ledig så länge han har lön, men sån är inte han. Han har redan en del på gång. Han är iaf ingen latoxe min man. Åh vad jag älskar den mannen. I femton år har vi hängt med varandra, tack!
 
Mår lite bättre idag men har ont i halsen, men ite värre än så. Lukas är riktigt snorig och inatt så babblade han så jag var säker på att han skulle vakna med feber. Men icke! Inte varm alls, bara snorig och sjukt söt.
 
Är så glad över att jag har så roliga och bra vänner. Vi förstår varandra och avslutar varandras meningar. Vi har en hel del insidejokes som farmarkramar t.ex. Ni är bäst! Det är väldigt skönt att ha så mycket bra människor i ens närhet. Det gör livet så mycket enklare att leva.
 
Nu har jag inget mer att svamla om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0