Ullared

Igår spenderade jag dagen på Gekås i Ullared. Halva dagen spenderades förvisso oxå på en buss men ändå. Åkte med Linda, Jeanette och Jenny och det var en trevlig resa. Hade ingen inköpslista utan köpte det jag ville ha. Kom hem med en hel del och bromsade mig själv i affären. Kom undan väldigt billigt. Är mest nöjd att jag kom över ett dockskåp för 300 istället för 500 som det kostar här hemma i staden. Fick tag i lampor, mattor, julklappar och ytterst lite kläder. Fanns några guldkorn men hade inte riktigt tid att kolla allt. Nästa år kanske man skulle åka ner och bo över och gå där i två dagar för det är svårt att hinna med. Men jag gör det mest för nöjes skull. Hade inga saker jag absolut var tvungen att ha. Det jag inte köper där köper jag på andra håll. Fast å andra sidan så vill jag dit igen. Till våren va tjejer? Så kan man köpa mer åt sig själv och inte bara alla dessa julklappar som man måste.
 
På vägen hem började jag känna mig krasslig. Trodde att det bara var trötthet, men icke. Vaknade upp sjuk och ynklig. Men eftersom jag har mina barn på världens bästa förskola så ringde jag och frågade om de fick komma femtontimmarstiden och det fick dem gärna. Så för första gången på mycket länge så sitter jag hemma själv och jag tänker njuta. Tänker vila och försöka kurera. Eftersom Kimpa är borta hela veckan så kan det behövas. Som tur var fick jag njuta av de små nu imorse. När jag hämtar dem från förskolan så har jagt lovat dem fika och filmmys. Och Felix fick gå till skolan med sin jumpsuit som jag inhandlade igår. Han var mycket lycklig. Underbara ungar!
 
I staden är det marknad och jag är inte minsta sugen på att gå, Känns fab att bara sitta hemma och glo för en gångs skull! Sitter och njuter av hög musik. Eminems verison av Listen to your heart. Citerar Tina "Allt han tar i blir till guld".
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0