Torsdagstankar

Kan börja med att skriva att jag ska börja på ett nytt jobb på måndag. Det blev ganska hastigt bestämt. Jag är lite splittrad till det hela men tror att det kommer att bli bra. Det måste man tro. Med rätt inställning så blir ju det mesta bra faktiskt. Jag känner mig väldigt nöjd med min insats på mitt nuvarande jobb. Jag har gjort det bästa jag kunnat och efter nästa vecka kommer jag antagligen känna mig än mer nöjd. Här hemma är det lugn och frid. Hade en stor dispyt med Felix nu på kvällen och det tog tid men nu är vi överens och han har lugnat ner sig. Har hunnit bada de yngre barnen. Kim är ute och klipper häcken fast han kommer väl in nu när det börjar bli mörkt. Han har i vanlig ordning ett par projekt igång. Just nu ska han måla det sista på Lukas säng (köpt en färgspruta men måste täcka i garaget innan målning). Sen har han en ny båtkärra som han ska förlänga så nu har han inhandlat en massa stål för ändamålet. Planerna för helgen är klara dem med. Måste spendera lördagen i Karlstad eftersom vi alla behöver kläder och skor inför bröllopet. Svärfar och Yvonne gifter sig nästa lördag. Har vunnit en klänning på tradera som jag inte vet om jag vill ha. Så jag ska beställa några till. Barnen ska få kläder dem med. Deras små outfits är mer eller mindre uttänkta men ska inhandlas. Det och skor. Kostsamt men ska bli skitkul att gå på bröllop måste jag säga. Höstens höjdpunkt! Ska även till Ullared med några kompisar i Oktober, blir oxå skoj! Alice har tappat sin första tand med. Nackdelen med att ha barnen på förskolan så mycket. Den lossnade där, men vi fick med oss en påse med tanden i och datum på. De är himla bra på deras förskola måste jag säga. Jag är så glad att mina barn går på en bra förskola. För det är inget man kan ta för givet tyvärr. Men idag var där en vikarie som jag inte ens tänker skriva om. Men jag kan säga så här: Jag är tamefan allergisk mot dåliga pedagoger nu för tiden! Och detta handlar givetvis inte bara om denna stackars vikarien. Men man kan faktiskt ställa en del krav på sina barns pedagoger. Vi lämnar ju ifrån oss det bästa vi har till dem och förväntar oss att de ska tas hand om på bästa sätt! Igår efter jobbet gick jag på stan och ringde Jeanette och det visade sig att hon också var på stan. Så vi tog en runda och avslutade med en kopp kaffe på ejes. På kvällen följde jag med Felix på hans fotbollsträning och satt där och pratade med en av mina bästa vänner Alexandra. Hon ska ha barn i december igen och magen hade verkligen vuxit! Nu ska jag få Felix isäng sen ska jag se på The notebook igen. Hyrde den via lovefilm.se Kan verkligen rekomendera er att gå med där. Vi hyr fyra filmer i månaden och får två per gång och det kostar oss 79 kronor i månaden. Sen finns det givetvis olika storlekar på filmpaketen. Try it!

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Absolut! Man måste veta att de får den bästa omvårdnaden, Det är det mest värdefullaste man har! Men som vi prata om, hur vet man! Jag antar att man får lite på sina fröknar tills man vet något annat.
Vi kanske ses på lördag då i karlstad. shoppartanterna

Svar: Ja det är precis det jag menar. Man måste sköta sitt jobb bra! Det är ett rätt så viktigt jobb man har faktiskt. Ja jag såg att du oxå skulle dit, va kul! Hittade du nåt fint då?
mariia

2012-09-14 @ 09:56:16
Postat av: Sara

Håller med Jeanette. Barnen är det värdefullaste man har och det är jätteviktigt att dom som jobbar med dom har rätt inställning till sitt jobb åtminstone. I vissa branscher gör det inte lika mycket med "fel man på fel plats" men på förskolor är det så himla viktigt!!
Grattis till nya jobbet och hälsa till Alexandra=) Om det är den som jag också känner förstås som är gift(?!) med Larsa=)

Svar: Ja det är ju precis så som du säger. Rätt man på rätt plats är väldigt viktigt här. Och när man stöter på folk som inte är lämpade för jobbet så blir man irriterad och ledsen.
Jajamen det är den Alexandra som du känner. Fjärde barnet på g nu. Ska hälsa till henne! :)
mariia

2012-09-14 @ 14:35:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0