Blåsig helg i april

Känner mig nöjd med helgen som varit. I lördags städade jag huset, vek in veckans tvätt och Kim satte upp gipsskivor i Felix rum. Sen kom svärmor förbi eftersom hon var på väg hem från sin årliga hälsoresa. Vi bjöd på lunch och sen tog jag med barnen ut. Vi knallade iväg till barnens dagisgård och lekte i två timmar i blåsten. Sen hem och bjöd mamma på fika och gav henne en present eftersom hon fyllde år i Påsk.
 
Idag softade vi på förmiddagen sen åkte vi till donken och köpte mat i driven. Sen vidare till en park. Där åt vi mat och barnen lekte nån timme. Linda och killarna och Jeanette och Mika kom dit och gjorde oss sällskap. Var ruskigt kallt när vi åt. Blåste småspik! Men mysigt ändå. Men lite mer värme skulle inte skada om man säger så. Åkte förbi Maxi och köpte med fika som vi åkte hem till Linda med.
 
Kom nyss hem och alla barnen ligger. Ska surfa runt lite och sen blir det Dexter i sängen. Öppnar imorgon. Efter jobbet så åker vi iväg med Fleeze. Och till min stora lycka så är han faktiskt piggare nu. Han är inte alls frisk men han mår bättre och det ser inte ut som att han ska dö vilken sekund som helst. Köpte annan mat till honom. Mat som han älskar och sen dess är han som sagt piggare. Får se vad de säger imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bild: Lunch i iskall vind
 
 

Kommentarer
Postat av: Charlie

Till och med mika har en syskonmatchad mössa! ;)
Hoppas det går bra med kissen!

Svar: Haha jajamen! Man får ta seden dit man kommer vet du. Tack gumman!
mariia

2013-04-08 @ 08:12:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0