Sen sist

I lördags var det full rulle. Åkte in tidigt för att gå på Felix karatetävling. Han fick bronsmedalj och var så duktig! Speciellt med tanke på att han bara tränat i tre månader. Efter tävlingen så drog vi och åt mongolisk barbecue tillsammans med svärfamiljen som kommit för att titta på Felix dem med. Smakade bra! Sen hade jag lovat barnen att ta med dem på tivolit som gästade staden. Det var trashigt och de förstod inte ett ord svenska men har man lovat så har man. De fick åka två karuseller var. Kim fick bära tillbaka en gråtandes Lukas till bilen. Samtidigt som vi lovade att åka till Liseberg inom en relativt snar framtid.
 
Sen var det dags för mig att åka hem till Lotta på förfest. Där var det uppdukat med diverse gott och vi drack rosé och pratade. Sen kom det en bil och körde oss till Vike där vi skulle fira Sofia som fyllt 30 år! Det blev en trevlig kväll med god mat, dryck, diverse tävlingar och en massa dans. Kom till stan efter ett och köpte med nattamat som jag åt i Tinas kök.
 
Dagen efter var jag trött. Åkte till Maxi och storhandlade, sen hem och lagade mat, sov på soffan, hängde med barnen och lagade ännu mer mat.
 
I måndags började veckan mindre bra då jag försov mig. Hade öppningen på jobbet och vaknade när jag skulle ha åkt in. Slängde mig in i duschen och kom till jobbet osminkad och dan. Efter jag slutat åkte jag direkt till barnens förskola för att ha två utvecklingssamtal på raken. Sen iväg till Felix skola för att delta i öppet hus. Vi fick kolla på bildspel, bygga bilar och båtar och testa dem och grilla. Vi hade givetvis glömt att handla. (Kan nån fixa logistiken till mig? Nån frivillig?) Som plåster på såren så åkte vi till donken och åt.
 
Idag har jag bara jobbat och kommit hem till familjen och gjort sedvanligt hushållsarbete.
 
 
 
Födelsedagsbarnet
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Så stora barnen blivit! Sjukt vad fort tiden går:)
Det är hemskt att försova sig. Hela dagen blir fel på nåt vis!
Gällande såna där turnerande tivolin hade vi ett här för ett par år sen där en anställd fick springa och knuffa hela vagnen för att den skulle orka runt. Ungarna fattade inte så mycket men vi föräldrar desto mer!!
Ha det så gott! Kram

Svar: Precis, riktigt bonka är vad det är. Men vad gör man inte för barnen!? Kram på dig!
mariia

2013-04-24 @ 07:06:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0