Uppför

Alla barnen är lagda och jag har en halvtimme att döda innan det är dags för Greys!
 
Ikväll hade jag en ledsen tjej här hemma. Hon var ledsen för att hon var trött tror jag. Men hon sa saker som jag tog till mig av. Vi ställde sant och falskt frågor. Och hon ställde frågan "tror du att jag blir ledsen och känner mig utanför när Felix leker och bryr sig mer om Lukas". Hon är väldigt svartsjuk på dem och känner sig ofta utanför eftersom hon är tjej. Sen sa hon en del roligt med som att hon vill ha en ny pojkvän. För hon hade gjort slut med sina två pojkvänner och de var äckliga. Hon ville ha en stor pojkvän nu sa hon snuttan!
 
Sen händer det en hel del tungt hos folk jag känner and it breaks my heart! Fick ett tungt besked av en vän idag. Jag ska hålla mina tummar riktigt hårt för henne och hennes familj! Och här sitter man maktlös och till ingen nytta alls!
 
Saknar Kim gör jag också! Ringde honom och han var så gullig och han lyssnade på mig och bekräftade mina känslor på ett bra sätt. Han skulle köpa färg till Felix rum. De undrade om han var galen. Färgen han hade valt kostade 800/litern och han skulle ha sex liter. Dessutom så var den inte lätt att måla med. Blev en annan färg inhandlad som ni säkert förstår.
 
Nu ska jag krypa ner i soffan! Ta hand om er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0