Veckoslut!

Äntligen så är det fredag igen! Har varit en halvtung vecka. Var på Lindas begravning och det är jag glad för. Det var så vackert och sorgligt. Pratade med hennes föräldrar efteråt och fick reda på mer om hennes sjukdomshistoria och massa frågetecken rätades ut. Sov gott vännen!
 
Sen har Fleeze blivit sjuk också. Har fått en tid hos veterinären och dessvärre är jag rädd att vi åker därifrån utan honom. Det gör ont för han har varit våran lille kamrat i tolv år nu. Men vi skämmer bort honom här hemma just nu. Med mat som han älskar och massvis med kel och smek. Älskade lille kisse, finns ingen bättre katt!
 
Kim och barnen hämtade mig efter jobbet och vi åkte och klippte Lukas. Kim hade varit iväg med honom innan men då fixade han det inte riktigt. Och han hade ångest och efter lite pepp så fixade han det när jag följde med. Felix fick sig också en klippning.
 
Nu ska jag ta helgen och efter att ha svullat tacos så fortsätter den med Let´s dance i soffan. Tillsammans med min fina tioåring såklart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0