Helgen!

I fredags löpte jag hem kinamat till familjen för att fira in helgen lite extra. På lördagen åkte jag, Kim och Lukas till Karlstad och shoppade. Felix var hos en kompis och Alice dumpade vi hos mormor. Vi shoppade och åt på Max. Sen åkte de hem och jag åkte hem till Ulrika för att hälsa på henne och sex veckor gamla Elis. Jättekul att träffa snigeltjejerna igen. Sofia ska ha sitt andra barn i mars så förhoppningsvis så ses vi snart igen.
 
På kvällen såg vi på Mello här hemma. Jag älskar att hata det och det tror jag alla gör. Man blir av med aggressioner och jag gnäller på det mesta. Det kommer jag att fortsätta med. Igår tog jag en städddag här hemma eftersom det såg ut som skit efter jobbveckan. På eftermiddagen hittade vi ut och hela familjen lastade ved. Sen tog vi oss en tur till kojan där vi spenderade nån timme på isen. Kim och Felix byggde en till koja medans vi andra mest slirade runt på isen.
 
Idag jobbade jag 6.30-19.30 och kom nyss hem. Ska glida ner i soffan brevid Kimpa innan jag intar sängen pch Greys. Han stannar hemma denna veckan och jag tror att jag älskar honom lite mer!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0