Klagosång

Nu ska jag gnälla lite tror jag bara så att ni vet. Jag ogillar att klaga. Har egentligen inget alls att klaga på heller! Läser Christians blogg. Han lever med obotlig cancer och skriver om hur det är att vänta på att få dö. Mig är det inte alls synd om MEN:
 
Igår lekte Alice med en kompis hela dagen. Nu har kompisen och hennes lillebror fått magsjuka inatt. Och i veckan ska de vara på förskolan hela veckan för Kim ska till sthlm. Jag har en väldigt förnuftig sambo men direkt han hörde ordet magsjukan så blev han dålig. Matt och trött och ont i magen och ligger numer på soffan. Så är det jämt med honom. Varenda gång! Oftast är det falsk alarm men ibland blir han givetvis drabbad. Jag vet att jag tjatar om det här och vi är inte ens drabbade. Men ovissheten är värst tycker jag. Känns som att man väntar på en avrättning som man inte vet om den ska ske eller inte. Och just att det tar sån tid och att barnen ska må dåligt det vill jag verkligen inte. Sen har vi en del roligheter inplanerade som jag inte vill ställa in.
 
Ringde till Linda igår och hon var magsjuk igen. Andra gången på tre veckor så henne är det synd om. Men ska det komma så kan det lika gärna komma direkt så man slipper vänta.
 
Sen om jag ska passa på att gnälla lite mer så blödde jag som en gris hela natten. Sen kom Alice och väckte mig flera ggr runt fyra, fem. Så när Kim gick upp med henne vid sju så fräste jag åt honom att han satt på tv:n för högt. Blir hemsk när jag inte får sova. Katterna väckte mig oxå när de försökte ta sig ut från Felix rum mitt i natten. Sen under frukosten så välte jag en oboymugg över mig själv. Hade oboy ändå in i röven. Ursäkta ordspråket men det hade jag bokstavligt talat.
 
Har ringt efter mamma som ska handla lite åt mig. Tur att hon är så snäll. Sen ska jag koka ihop en potatis och purjolökssoppa. Sen ska vi ta det popcorn resten av dagen.
 
Man ska inte gnälla! Jag sover som en sessa för det mesta. Det är inte synd om mig, men snälla låt oss slippa magsjukan!
 
Hade ju en bra dag igår. Barnen lekte med kompisar. Fem barn till lunch, pulkaåkning i backen. Bakade egna semlor med barnen och avslutade med mys framför mello med Kim och Felix.
 
Bra lördag!

Kommentarer
Postat av: Jonna

Om man läser på om magsjuka (vilket jag då naturligtvis har gjort, livrädd som jag är) så kan inte magsjuka smitta INNAN det bryter ut. Alltså borde ni vara rätt safe. Om inte ers barn KLM i kontakt med samma som de gjorde som gjorde att de blev sjuka alltså. Man smittas bara av "aktiverade" baciller då att säga, sjuks som går till maxi innan 48 tim osv.

Hursomhelst, lycka till!
;)

Svar: Har också hört talas om det! Då borde det inte vara någon fara för oss. Men man är ju lite nojig när det kommer till just den sjukdomen. Men tack för dina kloka ord Jonna!
mariia

2013-02-10 @ 16:32:54
URL: http://Www.loveli.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0