2013

Sitter framför datorn en stund. Ska snart gå och se på Greys för att kunna somna. Nu får det vara slut på allt detta nattsuddandet! Tänker inte lägga mig tidigt men inte heller efter ett varje natt. Men men man ska vl njuta av lovet så gott det går.
 
Igår var det nyår och vi firade här hemma. Åt gott och myste till det ordentligt. Felix var den enda av barnen som var vaken till tolvslaget och han var halvt död efteråt. Idag har vi bara slappat, verkligen slappat! Felix har haft en kompis här och de har röjt på friskt alla fyra.
 
Bjöd in en kompis och hennes familj i sista sekund på nyårsmat. Hade inte gjort det innan eftersom hon var inne på övertid på sin graviditet. Men hade pratat med henne dagen innan så jag trodde det var lugnt. Fick snabbt svar om att de var inne på förlossningen och att han just kommit ut. Deras fjärde och det blev en Nils! Helt underbart, ska åka och hälsa på dem om ett par dagar hoppas jag!
 
Annars händer det inte så mycket! Rättare sagt inte ett jota faktiskt. Imorgon ska jag iväg en sväng och sen får vi nog styra upp nåt för de andra dagarna. Men barnen är nöjda och vi med så ingen klagar direkt. Men lite segt blir det givetvis!
 
Ser fram emot 2013. Kommer att göra mitt yttersta för att det ska bli ett kanonår! Och man får inte glömma att det endast är vi själva som sitter inne på nyckeln till vår egna lycka!
 
Gott nytt år på er!

Kommentarer
Postat av: Tina

Kloka ord gumman!

Svar: Tack!
mariia

2013-01-01 @ 23:46:49
Postat av: Linda

Du har så rätt!! Bara man själv har rätta nyckeln! Själv är mitt löfte till mig själv och se positivt på saker och det jag är mindre nöjd över ska jag försöka ändra på eller acceptera att läget ser ut så för stunden!! Lycka är oftast inte ett kroniskt tillstånd men glimmar till lite här och var i livet :) oj vilket svammel!!

Svar: Det är du som har så rätt för det är dina ord vännen! Och det stämmer så bra så. Ja du har rätt. Kan man inte ändra på det så får man försöka acceptera och går sen inte det så får man försöka ändra på sin situation.
Jag ser fram emot våran fest. Där kan vi snacka lycka! Kram pårej!
mariia

2013-01-02 @ 19:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0