Hälja!

Lördagen är här och det är en fin dag. Jag gör precis ingenting men det är det som är så fint. Barnen leker och är nöjda. Kimpa bygger nytt tak i tvättstugan. Mer spännande än så här blir det inte idag men det känns skönt. Myser och snusar barnen i nackarna med jämna mellanrum. Snacka om energiboost! Fick lite lätt sovmorgon imorse (allt efter åtta är okej). Gick upp och betalade räkningarna. Minns inte när jag sist hade så mycket pengar kvar efter räkningarna. Men då fick jag dubbellön denna månad (månadslön för januari och decembers timlön).
 
Igår köpte vi med oss pizza hem. Det är inget vi gör allt för ofta faktiskt. Här är det husmanskost som gäller. Ikväll ska jag se på en kärleksfilm med Kimpa. Imorgon drar vi till lek och buslandet med familjen Larsson. Ska äntligen träffa dem och speciellt lille Nils som snart är en månad gammal.
 
Annars finns det inte mycket att rapportera. Hinner inte med så himla mycket om dagarna. Felix började med karate i veckan. Han tyckte att det var roligt så han ska fortsätta så får vi se. Annars så har han tränat fotboll i perioder men han är verkligen ingen fotbollsspelare. Ingen sportkille alls direkt. Kan tänka mig att löpning skule passa honom. Men varken jag eller Kimpa har ju intresserat oss för sport heller om man säger så. Shame!
 
Nu ska jag fortsätta helgmysa! Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0