Lek och bus

Idag blev det en dag på Lek och buslandet i Örebro. Alice hade pratat om det här hemma och jag hade samma tanke jag. Eftersom vi lämnade bort dem hela förra helgen så ville vi göra något roligt för dem denna helg. Pratade ihop mig med Alexandra som också hade liknande tankar så vi åkte dit ihop. Fick äntligen träffa Nils! Var på tiden om man säger så. Han var givetvis jättesöt. Vi lekte i några timmar och käkade lunch där. Så mycket mer hinner man inte en söndag.
 
Har dock suttit och planerat veckan med. Kim åker antagligen till Sthlm och då är det en del att fixa. Jag ska få ihop schemat med hämtningar och lämningar. Men om mamma hämtar dem på förskolan en dag denna vecka så är det fixat sen. Och det vet jag att hon ställer upp på. Så det lutar åt att han åker iväg.
 
Annars är det väldigt lugnt. Kim är klar med tvättstugan och jag har tankat energi med hjälp av barnen. Inte för att det kanske behövs så mycket energi, men det är så mysigt att få hänga med de små trollen.
 
Nu ska jag ta med mig en pannacotta till sängen och se på lite Greys. Blir en tidig kväll eftersom jag har öppning imorgon. Dock en väldigt soft dag på jobbet eftersom jag slutar klockan två.
 

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Haha! Undrar vad han funderar på..!? Tack för idag!!

Svar: Han har storslagna planer, det är jag helt säker på! :) Tack själv! Vi får ses lite oftare tycker jag!!
mariia

2013-01-27 @ 21:15:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0