Slut på ledighet och slappande

I två veckors tid har jag varit hemma med min familj. Vi har mestadels slöat och vi har inte varit ute speciellt mycket. Barnen har velat vara inne. De har blivit tightare än tightast och underhåller och leker med varandra mest hela dagarna faktiskt. Inget tjat på oss, de sysselsätter sig själva. Mycket mys har det blivit. Lite för mycket kalorier med och sena kvälllar. Nu är det slut för denna gång. Och nu lär jag inte kunna lata mig på mycket länge. Jo lite här och var men inte som nu.
 
I fredags tog vi oss till stan och klippte alla barnen, sen gick vi till Ejes och tog en fika. Igår var vi bjudna på middag hos svärfar och Yvonne. Vi åt god mat och efterrätt och babblade tills det var kväll. Barnen lekte tillsammans med alla farfars playmobilegubbar och skepp. Det var trevligt och vi bestämde oss för att åka och campa tillsammans med Kims syskon i sommar. Böda talades det om.
 
Idag åkte vi iväg till badhuset och sen intogs kvällsmat och fika på Maxi. Och veckohandlade lite. Har kommut ur fas med det här med planering av mat men vi lär överleva ändå, rent matmässigt menar jag!
 
Nu ska jag gå och se på nån halvbra film på tv:n. Jag är sjukt trött efter badhuset och bra är väl det så jag kanske somnar i tid ikväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0