Yes

Idag har jag fått ett jobb! Förvisso bara ett vikariat på åtta månader men det kan bli mer! Och det är  heltid. Känns bra! Igår var jag på intervju för ett annat jobb som jag sökt. Men eftersom jag pratat med detta stället först och mer eller mindre sagt till dem att jag skulle jobba där om jag fick så tog jag det. Jag mailade andra chefen och tackade nej till det utan att ens fått veta om jag fick det eller inte. Egentligen kvittar det. Det är nog som de säger att man måste ha ett jobb för att få ett jobb. Där jag ska jobba har jag varit i tre månader förra året och jag trivs bra med kollegorna. Det drar igång på måndag. Gick redan på ett vikariat men de får fixa en ny till det. Ska bli skönt att veta vart jag ska vara framöver och slippa att det ringer på morgonen och man får stressa iväg.
 
Feels good!

Kommentarer
Postat av: Anna

Stort grattis till jobbet!!
Vad roligt för dig, värt så mycket att ha en arbetsplats och ett schema.
Kram på dig

Svar: Tack Anna! Ja precis skönt att höra hemma någonstans och ha ett schema som du säger. Läste att du trivdes så bra, härligt! Kram!
mariia

2013-01-03 @ 18:19:20
URL: http://annaochlivet.blogspot.com
Postat av: Jenny

Grattis! Fan va kul! Det är inte illa med åtta månader, sen kan det väl bli förlängt? Skönt att slippa stress och ovisshet. Lättare att skaffa rutiner och få ro :)

Svar: Tack! Ja det känns fint det gör det. Tack för idag förresten. Mycket trevligt!
mariia

2013-01-05 @ 12:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0