Kalas i storstan

I lördags åkte vi till Stockholm för att fira Kims morfar som fyllt 80 år. Vi höll till i villa Talliden. Det bjöds på fördrink, aptitretare följt av en trerätters och kaffe och Baileys. Servitören kom och fyllde på våra glas hela tiden. Det var en mycket trevlig kväll. Vi bröt upp runt elvatiden då hade alla gäster redan lämnat oss (festen började fyra). Åkte till vårat hotell (eller kungsgård) och sov. Dagen efter njöt vi av en god frukostbuffé. Sen innan vi åkte hem så åkte vi förbi morfar igen och fikade.
 
Kom hem till ett hus i smått kaos. Jag är ju så noggrann med var sak på sin plats och så ser det inte riktigt ut när barnen härjat fritt och mormor varit barnvakt. Men de hade haft det bra. De hade varit och badat en dag och plockat svamp och blåbär i skogen den andra. Är tacksam för att jag har en mamma som ställer upp i vått och torrt!
 
Idag jobbade jag igen och det är knappt att det går just nu. Jag är trött och seg. Det är inte så roligt att jobba när det är så lite barn. Man blir så seg! Man borde egentligen ha en massa energi till att hitta på saker men det har man då rakt inte. Blir precis tvärtom! Resten av familjen har semester och jag längtar så efter min egen! Har tre öppningar denna vecka. Blir som ett lik efter. Kom hem och lade mig på sängen idag efter jobbet.
 
Har beställt nya däck till husvagnen idag med eftersom vi drar till Öland på lördag. Det behövdes nya om man säger så. Man vill ju inte riskera att de går sönder när man är ute och kör. Skickade även tillbaka kläder som jag inte var nöjd med till Ellos. Jag är ju riktigt dålig på det annars. Skiter i det och behåller dem ändå. Men 1000 spänn är ändå 1000 spänn och de kan man ha roligare för.
 
Imorgon ska Kim och barnen och farmor åka pirattur med Bojorten! Inser att Felix är lite stor men det blir nog roligt att åka lite båt iaf.
 
Igår blev jag "bjuden" på begravning. En kompis som ska begrava sin tre månader gamla son. Livet är så orättvist! Och så skört!
 
 

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0