Mama trash!

Jag skäms över att skriva det, men idag var jag ingen bra mamma. Idag var jag en trailer trash mamma! Och jag blir så besviken på mig själv. Har öppnat på jobbet två dagar nu och ska göra en till öppning innan veckan är slut. Och jag blir inte riktigt människa när jag öppnar. Var på jobbet runt sex imorse och tog emot barn. Och i denna värme när man längtar så efter semester! Jag blir trött och idag även irriterad. Efter jobbet jag gick jag ner och tog en lunch med mamma och Felix. Kim var i Karlstad och shoppade med de minsta barnen. Lukas hade åkt utan skor så Kim fick åka iväg och köpa ett par foppa till honom. Samtidigt fick han köpa ett par söta sandaler till Alice också. Fast han glömde att man fick ett par gratis på Skopunkten min lille klant! Och jag gjorde en liknande tabbe. Var på bokhandeln med Felix och vi plockade på oss lite pennor och småkrafs när jag kom till kassan fick jag en mindre chock. Nästan 400 kronor! Då hade jag bla köpt en liten nyckelring till mig själv som kostade 100 spänn. Tog den mest för att den var söt, men hade jag kollat och sett att den kostat en hundring hade jag aldrig tagit den. Nej det får bli skärpning på mig! Man kan inte kasta pengar åt höger och vänster på det sättet jag gör. I alla fall inte hela tiden!
 
Sen när vi kom hem så tog jag och mamma med oss barnen till stranden. Där krånglade dem lite och samma sak i bilen. Inga större saker men jag tappade tålamodet helt och fullt. Kom hem och de röjde och levde rövare så både jag och Felix blev tokiga. Just nu är Lukas väldigt busig och i värsta kissochbajsåldern och Alice hakar på. Det är lite synd för hon är så mycket mognare och man tröttnar liksom lite på beteendet som är.
 
Men om man ska se det från den ljusa sidan så är de världens sötaste små gulliganer som jag älskar mer än nåt annat. Och mitt tålamod har förutom idag varit riktigt bra sen i maj faktiskt. När jag var i Sitges så tankade jag så mycket mammaenergi så ni vet inte. Kanske låter löjligt men sen den resan har jag varit så tillfreds i min mammaroll om man nu kan säga det utan att det låter dumt. Men när jag är för trött för att orka med mig själv så är jag inte världens bästa mamma. Men jag ska försöka vara det ändå. Det är inte deras fel att jag är trött. Älskade ungar!
 
Två dagar kvar, sen semester i två veckor! Som jag längtar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0