Semester!

Dagen började kvart i fem imorse när jag vaknar av att Kim kaskadkräks i vardagsrummet. Går upp och assisterar honom. Visste att han hade ont eftersom jag vaknat ett par ggr av att han varit i medicinskåpet och käkat piller. Han har jätteont i huvudet och det strålar upp från nacken och han orkar inte ens prata. Jag hoppar in i duschen och åker mot jobbet eftersom jag började 6.15. Åkte dock hem tidigt från jobbet för att ta hand om barnen så Kim kunde vila. Antagligen är det någon form av migrän som orsakat detta. Kim tror att det kanske kan bero på fläkten som vi har i sovrummet. Eller kanske värmen. Ingen aning.  Han har även fått svar på sitt ultraljud. Stenarna som han hade sist hade vuxit och det hade även fyllts på med nya. Så han ska få en operationstid inom tolv veckor. Så kanske han äntligen kan få börja må lite bra igen.
 
Alice hade en kompis här och alla ungar badade i poolen. Sen går dagen ut på att packa vagnen eftersom vi åker till öland imorgon. Tvättat och vikt en massa tvätt med. Och än är det inte klart. Sista maskinen hänger på tork och vagnen är inte färdigpackad än. Går upp tidigt imorgonbitti och fixar det sista tänkte jag. Vi har inte så bråttom på morgonen heller med tanke på att det nästan tar en hel dag att åka ner.
 
För övrigt så har jag nu officiellt semester i två veckor. Det känns inte riktigt så, speciellt inte när jobbdagen blev som den blev! Men jag ska njuta! Semester är härligt och vädret är fint.
 
Hoppas att ni också njuter av sommaren!
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas ni får två underbara veckor!

Svar: Tack Sara!
mariia

2013-07-21 @ 01:42:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0