Online

Spenderat ännu en dag hemma med kidsen. Alice kom upp och kräktes två ggr tidigt imorse. Eftersom hon  inte ätit nåt på två dagar så fick hon knappt upp nåt. Men stod och ulkade en del. Men helt feberfri var hon snuttan men helt slut. Hon fick ligga i soffan större delen av dagen och sov även middag i våran säng. Vet inte vad det är hon åkt på för skit. För hon är inte snorig eller har ont i halsen eller nåt sånt. Tror inte det är magsjuka heller. Men håller givetvis på 48 timmarsregeln och stannar hemma imorgon med. Hoppas killarna klarar sig!
 
Har hängt med barnen hela dagen som sagt. Det är mysigt men lite småtrist då och då. Bakade en sockerkaka och hängde i poolen. På kvällen kom Linda och snodde med mig till Klockargårdens utförsäljning. Jag fick med mig fyra rosor och tio tagetes hem. Så här ska planteras! Vi lyckas aldrig med rosor, de dör varje år. I år har en överlevt! Men vi ger inte upp. Finns inga vackrare blommor! Verkar som att de enda blommorna jag förstår mig på är orkideér. Oj vad fina mina är, nästan så jag är lite stolt! De blommar nonstop och skjuter upp stänglar hela tiden. Kul!
 
Fick tillbaka bredbandet ikväll med. Fyra dagar men vad jag saknat det. Speciellt att kunna sitta här på kvällstid med musik i öronen. Älskart!
 
 
 
 
 
 

 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja dra mig på trissor, orkideer är verkligen din grej! Hur fina som helst! Jag har nyss planterat alla blommor jag köpt, och när man ser mina arangemang ser set ut som en lätt sinnesslö har gjortet... Uppenbarligen har jag ingen känsla alls för att få till en fin sommar kruka ;) ser ut som taikon. Tur det snart är höst ;)

Svar: Hahahahaha tack för dagens garv! Tror jag dör, en lätt sinnesslö alltså!? Tror du är for hård mot dig själv nu vännen. Tror det är fint jag.
mariia

2013-06-25 @ 22:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0