Bra helg!

Har haft en mycket bra helg! I fredags åt vi tacos när jag kom hem och hade allmänt mys. Såg ett avsnitt AHS när barnen somnat. Igår åkte vi hem till svärmor för att fira svågern som fyllde 30 år! Åt god mat. Jag fick en god kikärtsgryta medans de andra åt smörgåstårta. Sen blev det mellomys på kvällen!
 
Idag vaknade jag med ett ryck halv fem när den elaka grannkatten letat sig in för att klå upp våra katter. Blev ett jäkla oväsen kan jag lova. Sen när jag vaknade på riktigt satte jag igång och bakade scones till frukost. Sen städade jag huset och även fast det bara syns några timmar så är det ändå förjäkla gott när det är gjort. Sen gick vi ut och lekte i snön, kastade gris och njöt av solen.
 
Sen kom svärmor hit och Kimpa hjälpte henne att byta olja och fixade hennes dator. Hon tog barnen och vi åkte iväg och handlade lite. För att spara lite pengar (Kim fick ingen lön eftersom hela företaget kursat nu). Men lönen ska komma och sen är det onödigt att lägga så mycket pengar på mat hela tiden. Så jag inventerade i frysen och det fanns mat för två veckor. Så här lär ingen svälta. Så när vi åkte och handlade skulle vi bara köpa typ frukostvaror. Men vi kom dit utan kontokort, som tur var hade vi fått kontanter av svärmor. Men då följde inget onödigt med hem iaf, alltid bra!
 
Nu ligger kidsen och jag ska snart göra detsamma. Jobbar 6.30-19.30 imorgon så det får bli en tidig kväll!
 
 
Foto
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0