Here comes the weekend

Ännu en vecka som passerat. I måndags var barnens förskola och fritids stängt för PKU så jag hade tagit semester. Jag bakade en sockerkaka och hängde med barnen. Dem hade ju redan varit hemma en vecka när de var sjuka så de var rätt uttråkade tyvärr. Men det var mysigt ändå!
 
På morgonen så ringde Kim. För nån vecka sedan hade vi sett en stor hjortbock som stod på ett gärde. Han var väldigt stor och vid första anblicken trodde jag att det var en älg. Han var så fin där han stod och vi tittade på honom länge när vi åkte förbi. Nu när Kim ringde så hade samma bock precis blivit påkörd av en lastbil. Den låg i diket och skrek och försökte ta sig upp. Kim var skärrad och jag började störtböla! "Han som var så fiiiin". Kim berättade att det hade sett så hemskt ut. Och han var glad att jag grinade så han slapp. Det är såna saker som ännu mer bekräftar att jag valt rätt man i livet. Man blir inte bättre än honom så är det bara!
 
Resten av veckan har jag jobbat och det har varit lugnt på jobbet. I onsdags var vi på minimaran och grillade ute. Igår åkte de skridskor och idag hade vi halloweenfest. Mysigt!
 
Felix har varit ensam hemma och i onsdags så hämtade farmor hem honom. De hade myst, gjort roliga saker och lagat mat tillsammans. Varit på nåt teknikrum i Skövde och gjort en film på biblioteket i Kristinehamn. Och igår återkom hon med honom. Hon hämtade även upp de små på förskolan och lagade middag till oss alla. Jag har världens bästa svärmor också och är lyckligt lottad! På kvällen kom två av Felix kompisar hit och de var snälla och tog med syrran och gick bus eller godis med henne. Hon gav upp före dem och Kim åkte och hämtade henne med bilen. Då hade hon fått ihop en riktigt stor godispåse och var mycket nöjd med kvällen! Hon hade fått mest för att hon var minst.
 
Nu på kvällen har jag och Alice bakat pizza tillsammans och Kim har dragit iväg på bio med sin lillebror. De små sover och Felix är på väg i säng. Jag mådde nyss skitilla, och var rädd för att magsjukan var här. Men nu är det lite bättre. Tänker underhålla mig framför Netflix. Blir Bron denna gången!
 
Betalade våran resa igår så nu är det lite skralt på kontot., men det får det vara värt!
 
Ha en härlig helg! Det tänker jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0