Vab

Är hemma och vabbar idag. Alice har ju varit hes och igår blev hon snorig och på kvällen när hon somnat vaknade hon och grät. Feber! Så idag är jag hemma med henne och lillebror som är snorig han med. Nu hoppas jag att alla baciller försvinner på lite drygt en vecka och att alla om vi nu måste bli smittade blir det fort så vi hinner tillfriskna. För på lördag åker vi! Eller söndag egentligen, men på lördag åker vi ner till Gbg. På Alice födelsedag!
 
Imorgon skulle vi ha haft barnkalas för alla hennes kompisar men det får vi ju ställa in som det ser ut. På söndag skulle släkten komma, får se hur det blir. Kim flyger till Luleå på måndag för tre dagars jobb. Så han får flyga tre ggr på en vecka.
 
Annars sitter jag här och känner mig irriterad över en sak. Kanske en skitsak. Men vi har svårt att få vikarier till vårat jobb. Jag mailade poolen redan igår kväll för att hinna snappa nån. Men får till svar idag att det kan bli svårt. För många är nya och de vill helst inte jobba på fritids till att börja med. Eftersom det är en stor skola så är några av de som vill jobba på fritids redan bokade hos oss. Sånt här får mig förbannad. Är man med och skriver in sig i poolen så får man se till att jobba också. Är det nåt som irriterar mig så är det veka människor! Jag har svårt rent allmänt för folk som är veka. Toughen up liksom! Här om dagen hade vi en vikarie som gick runt och såg sur och skrämd ut och när vi bad henne ta en barngrupp en stund så sa hon att hon inte kunde barnens namn. Nej vem kan det som kommer första gången. Men man får ju inte vara rädd för att jobba. Blir så irriterad! Som jag slitit på den tiden jag var vikarie, det måste man vara inställd på. Men folk är så veka och det ska gnällas på allt. Man har ont, det är tufft. Jag får fan allergi på det där! Så nu vet jag inte om det kommer nån för mig. Vilket innebär att min kollega får jobba helt själv i em på fritids och det funkar inte när det är en så stor barngrupp. Ska ringa upp dem. I värsta fall får jag komma in så får Kim vabba på em. Därav min irritation!
 
Annars ser vi fram emot helgen. Puss på er!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: charlie

ska skriva in mig på måndag i poolen, så har ni nån att ringa ;)

Svar: Låter bra det! Ringa lär vi göra ;) Fast det är RM som ringer in er men har du bara varit här en gång så kan vi önska dig sen. Kram!
mariia

2013-11-29 @ 11:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0