Headache

Sitter här med huvudvärk! Konstig känsla, för jag så sällan ont. Ska ta en tablett och krypa ner. Först lite Homeland med Kim när han kommer hem.
 
I helgen tog vi det rätt lugnt. Söndagen gick till städ, tvätt och matlagning. I lördags drog vi till Åtorp (eftersom stugträffen) blev inställd. Strosade runt och köpte nougat, munkar, honung (som Kim kraschade där borta) och 16 par strumpor för 100 kr. Sen åkte vi direkt till stan där vi åt på donken och sen åkte vi hem till Charlie och fikade. Där var även Linda och hennes söner. Sen till Maxi och handlade med en varsin sallad. Yeay till att slippa brassa käk! Igår hade de stängt av vårat vatten så då passade vi på att köpa hem kinamat. Ville slippa hålla på med grytor och grejer när man ändå inte kan diska. Intresseklubben antecknar flitigt förstår jag!? ;)
 
Har shoppat lite idag med. Vantar och mössor till barnen, present till en på jobbet som ska gå på mammaledighet samt en jacka, en tröja och två leggings till mig. Är riktigt nöjd med jackan! Den kommer värma gott i höstkylan!
 
I helgen blir det fullt ös medvetslös igen vill jag lova. Men det blir nog kul!
 
Är sjukt trött på gnälliga, negativa människor! Har en i min närhet just nu. Och hen gnäller och skäller om allt. Klagar och bråkar. Man kan bli galen! Det tar sån energi från alla med. Suger upp ens energi som en svamp. Och varför är man en feg jävla kärring som inget säger! Spit it out! Åh ibland är det svårt att samexistera faktiskt!
 
Nu blir det tablett och soffan. Puss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0