Malins fruhippa

Ännu en helg som är historia! Har varit en intensiv en. I lördags fm åkte jag in till stan för att vara med på Malins fruhippa. Vi möttes hos Camilla och tankade bilen med dryck och fika och åkte och hämtade Malin som inget visste.
 
Nog blev hon överraskad iaf!
 
Sen åkte vi iväg till skyttebanan för att skjuta lerduvor. Det var roligt men tungt och svårt. Jag träffade tre, varav första duvan så jag var rätt nöjd med min prestation.
 
Sen slängde vi in Linda i skuffen och åkte tillbaka. Det roligaste var att vi glömde att öppna till henne sen när vi andra gått ur bilen.
 
 
Drack kaffe ur kristdemokratsmuggar och hade det mysigt i regnet.
 
Hos Camilla dukades det upp med snittar och champagne. Riktigt gott!
 
Sen vidare på nästa aktivitet som var att dansa och träna en koreografi. Det var kul men ganska svårt med koordinationen. Men faktiskt mycket roligare än jag trodde att det skulle vara.
 
 
Sen knallade vi hem igen och drack drinkar, lekte lekar och hade det allmänt trevligt. Sen taxi till The pub där vi åt en god middag. Efteråt drog tjejerna vidare på krogen. Jag mådde inte helt bra (inte fyllesjuk utan mest illamående och trött). Jag visste att en kväll på krogen inte ger mig nåt så jag knallade hem till Tina. Hade sällskap av  C & L som också knatade hem.
 

I fm begav vi oss iväg till lek och buslandet i Örebro. Alice hade tjänat ihop en resa genom sina stjärnor. Både jag och Kim var lite trötta men barnen lekte på bra själva. Och det var väldigt lugnt med folk också som tur var, Kröp allt runt däruppe några ggr och sen intog vi lunch och glass. Sen gick vi över till Lagershoppen en sväng innan vi begav oss hemåt. Hem till matlagning, tvätt och läggning av barn.
 
Imorgon är det en ny vecka. Härligt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Låter som en mysig helg:) hoppas allt är bra för övrigt. Kram

Svar: Det var det och allt är fint! Hoppas det är bra med er med!?
mariia

2013-10-07 @ 10:07:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0