Müde

Har haft en riktig slapparhelg! I fredags köpte jag med plocksallad från Maxi till middag för att fortsätta med våran regel att man ska skippa matlagning då. Barnen älskade det och jag med. Den blir riktigt god faktiskt! På kvällen sen halvsåg jag Fortet med min äldsta och bara njöt av fredagkvällen.
 
Igår Städade jag hela huset för fy fan vad det såg ut innan. Har inte haft tid att ta tag i det direkt men igår var det dags. Alice åkte på kalas och Kim åkte och lagade det sista på bilen. Kom hem lagom till att jag fixat tacos. Felix hade tre kompisar här hela dagen och sen sov han över hos en kompis. Jag och Kim fick en lång kväll ihop och såg på Skyfall. Har filmkanalerna hela helgen och har passat på att spela in alla bra filmer vi inte redan sett. Somnade till och från men såg faktiskt det mesta.
 
Idag skulle vi ha hittat på nåt men valde att vara hemma och skrota. Åkte och handlade och sen dess ligger Kim i soffan. Han fryser och är svinkall och stark huvudvärk på det. Skulle ha gått på Vaginamonologerna med mamma men valde att vara hemma eftersom han mådde som han gjorde. Själv är jag väldigt trött. Känner mig orkeslös och riktigt trött. Fantiserar om att ligga på sängen hela tiden. Vet inte varför. Om det är övergången till hösten eller vad det beror på. Seg och trött är jag iaf mest hela tiden.
 
Kims mamma kom hit en dag och då var jag riktigt sliten så hon tycker att vi ska få ta igen oss och hitta på något tillsammans. Så hon ska ta barnen. Tänkte först ta en weekendresa utomlands men tror att vi tar en helg i Stockholm i mitten av oktober. Har planer alla helger tills dess. Nästa ska vi till Gbg, sen är det stugträff och sen en hemlig helg. Men mitten av Oktober kan bli great! Vi har världens bästa familjer jag och Kim. De gör allt för oss.
 
Nu ska jag fixa lite middag sen får vi lite besök av Jenny och Dennis. Sen ladda inför morgondagen. Får en lärarelev och sen en tolvtimmarsdag på det!
 
Kram på er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0