Första veckan i augusti

Hänt mycket det här veckan. Jag har börjat en nytt jobb och det kändes väldigt bra faktiskt. Vi var tre nya samma dag och vi var ärliga med varandra och berättade vart vi var i livet och hur vi mådde. Och första dagen hade vi riktigt ärliga och genuina diskussioner med varandra. Kändes mycket bra!
 
Jobbade dock bara en dag för sen skulle jag skola in Lukas. Det går bra, han är i mycket bra händer. Bara det att han går på en avdelning som har en ett stort samlingsrum med stor rutschkana och ribbstolar och tjockmattor. Lyx! och pedagogerna tycker jag väldigt mycket om. Idag är han där själv i ett par timmar och imorgon börjar han heltid där och ska lämnas innan sju på morgonen. Alice har hunnit vara på fritids några timmar och börjar imorgon hon med.
 
Igår hade jag besök av Linda och Maria. Mycket trevligt! Vi bor i stan, folk hälsar på! <3 som vi längtat!
 
Snart är det helg och Kim jobbar på lördag. Planen är att umgås med svägerskan och hennes familj. Annars är det lugnt!
 
Såg en rolig sak på facebook här om dagen. Ibland smyger jag runt och spanar lite på de jag inte är vän med. En av dem är negativiteten personifierad. Allt är svart och tungt och det är ju tråkigt för henne men ibland kan man ju försöka att tänka positivt. Men det kan hon nog inte. Hur som helst så hade hon skrivit en bra status att hon hade en bra dag men det stannade inte där utan hon slutade med att "men det kan ju tvärvända" eller ändra på sig eller nåt sånt. Kunde inte låta bli att skratta. Jag vet att folk har det jobbigt och jag vet att jag är otroligt lyckligt lottad som aldrig behövt uppleva ångest. Men ändå, just i detta fall skulle kanske inte lite positivt tänkande funka. Det underlättar verkligen livet när man tänker i ljusa banor, jag lovar!
 
 Nu ska jag knalla upp till Trumpan. Får finbesök om ett par timmar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0