Torsdag!

Sen sist då. Alexandra och tre av fyra barn var och hälsade på oss för några dagar sen. Ludvig och Felix lekte verkligen så bra och spelade in en jättebra film tillsammans. Han är så duktig Felix, han fixar och klipper och det blir riktigt bra faktiskt!
 
Sen är Lukas inskolad på förskolan och där trivs han väldigt bra och vi trivs vi med. Tycker väldigt mycket om alla pedagogerna. Det går bra på mitt nya jobb med och det känns riktigt bra inför skolstarten. Jag kommer till ett ställe där jag upplever en värme som inte alls fanns på mitt förra jobb. Kan inte skriva mer, men ni närmaste vet hur sjukt det var. Har fått mycket beröm och lovord sista tiden. Folk säger att inget bekommer mig. Jag bryr mig inte om tjafs eller folks hundra åsikter. Ni som jobbar som jag vet att folk alltid ska flytta om, fixa om och allt ska bli så bra och alla har sjukt mycket åsikter. Sånt bryr jag mig inte om. Givetvis vill jag att det ska vara praktiska lösningar men huvudsaken är ju att det funkar för barnen och inte för mig. Så att tjafsa om sånt gör jag icke. Jag är tydligen ganska bekymmerslös. Det är skönt, mitt hjärta är lätt! Nu vet jag att detta låter som skryt, sorry!
 
Däremot så bekymrar min dotters humör mig och det har varit en del vansinnesutbrott sista tiden och del mindre. Man kan bli knäpp men jag andas och räknar till tio och är glad så länge det är hemma hon får utlopp för dem. Men det är synd om henne när hon går från noll till hundra på två sekunder och inte kan få kontroll på sin ilska. Vill hjälpa henne att hitta strategier för detta. Får utvärdera och se hur det går på nya fritidset.
 
Helgen var kanonbra! På fredagen gick jag hem till Marita och drack lite Lennart och sen gick vi vidare till torgfesten. På lördagen kom Kims syskon hit och vi grillade och satt på altanen hela kvällen och hade det riktigt gott! På söndagen åkte vi till Karlstad och gjorde Mariebergsskogen och igår lekte hela familjen kurragömma här hemma. Sånt som får alla att må bra!
 
Imorgon har jag ljusparty. Har köpt lite mat och en del vin. Istället för fika menar jag ;) Är sjukt ressugen med som vanligt. Hittade en resa för 8500 för hela familjen. Flyg och fyrstjärnigt hotell 300 m från stranden. Var sjukt nära att boka och kanske gör jag det, vem vet!
 
 
Köpte nytt bord. Kollade tjugo möbeltillverkare men alla bord var antingen för dyra, för fula eller för stora. Sjukt svårt men det här är okej.
Felix har en träningsapp och här gör alla tre barnen plankan med varierade stilar.
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Vad härligt att det känns bra med nya jobbet. Det var ett fint bord du köpt och barnens plankor var fina de också :D
Ha det toppen. Kram till dig

Svar: Tack så mycket Sara! :) Ha det gott du med. Och njut av Turkiet nu! Kommer inte riktigt ihåg när ni skulle åka men jag är riktigt avundsjuk.
mariia

2014-08-17 @ 06:57:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0