God jul!

Nu har jag jullov på riktigt! Jobbade igår och nu är jag ledig tills nästa fredag då jag gör en dag för att sen vara ledig till den sjunde. Underbart!
 
I helgen blev Kim sjuk men tack vare värktabletter så kunde vi pallra oss iväg till Karlstad och se på The hobbit. Innan det så åt vi mat på restaurang. Ringde in svärmor som barnvakt och passade på att ha det gott. På söndagen påbörjade vi projekt röja brötrummet. Äntligen känns det som att vi får tummen ur! Ni som varit här vet ju hur jäkligt det har sett ut. Allt har liksom hamnat därinne. Nu är det mesta slängt och en del hamnade på vinden och en del skänkte vi bort. Nu är det tomt och jag tror knappt det är sant. Nu ska vi bara renovera det så kan Felix flytta in sen. Har även tagit tag i det där med förvaring i hallen så det finns hopp för dessa hopplösa själar med tydligen.
 
När det väl var tomt så blåste vi upp stora dubbelmadrassen och ställde in där. För nu ikväll så kom brorsan och hans två döttrar hit. De ska fira jul här och stannar några dagar. Pads mamma är sjuk så hon var tvungen att åka hem till Thailand över jul. Så då passar det bra att de är här så vi kan rå om dem ett tag.
 
Idag har vi röjt och städat här hemma. Igår åkte vi och panikköpte en gran. Fanns ingen i stan så vi fick åka till Karlstad när jag slutat jobba. Hittade en fin utanför Ikea, ingen Kungsgran dock men en väldigt tät och tjock en. Så den hann vi klä ikväll med. Innan det så handlade vi julmat och sen köpte vi med os pizza hem.
 
Nu är vi nästan klara inför morgondagen. Har två klappar kvar att slå in. Sen ska vi givetvis ställa iordning det sista och röja imorgon. Vi blir 14 personer här hemma imorgon så det blir lite trångt men det ska bli himla mysigt!
 
God jul på er!!
 

 

Taket är klart med. De tog bort ställningen igår. Det är stor skillnad. Speciellt från röda masonitskivor och inga fönsterfoder till som den ser ut nu. Sen ska vi måla garaget och balkongen i samma gråa färg till våren är tanken.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0