Changes coming our way

Kan börja med att skriva att det är en stor förändring på gång i vårat liv! Som de flesta redan vet så kommer vi att köpa huset i stan. Vi besiktigade det i måndags och i onsdags lade vi ett bud. På torsdagen fick vi reda på att säljaren tog vårat bud och att huset är vårt! Vi skriver papper till veckan! Så nu händer det grejer! Och det rör upp en hel del känslor faktiskt.
 
Vi har letat hus i stan i flera år, fast egentligen har vi kollat på hus både här och där. En del i stan, ett i långerud och ett i Gullspång. Vi trivs i vårat nuvarande hus, det gör vi. Det är lite litet men det funkar. Vi har ritat upp ett kök och beställt vitvaror som vi nu får avbeställa. Var bara köket kvar att renovera. Men nu står vi här inför en försäljning och en flytt. Jag vet att det är rätt beslut att ta men det är inte utan vissa tvivel faktiskt. Men väger man fördelar och nackdelar emot varandra så vinner fördelarna med att bo i stan. Barnen kan gå till skolan resten av sin skoltid och de kan få fler kamrater. Förvisso har de alla bra kompisar här, men i stan kan det bli fler och alla kontakter man har här kan man behålla. Största minuset är att vi förlorar våran underbara trädgård och barnens förskola/fritids som vi är sjukt nöjda med. Bättre kommer vi aldrig få, så mycket vet jag! Men Bäckhammar är en döende håla. Det bor nästan bara pensionärer här och det känns trist. Vi kommer att få ett större umgänge och våra fina vänner kommer att besöka oss oftare. Vi har hela våren på oss att vänja oss och det här kommer att bli suveränt i slutändan!
 
I helgen är brorsan och hans familj här och hälsar på och det är awesome såklart! Slutade tidigt i fredags och köpte med mig lunch och tårta hem. De kom hit och fikade och sen på kvällen åt vi en rejäl brakmiddag hemma hos mamma. Idag gick vi till pulkabacken och åkte. Barnen hade jätteroligt tillsammans med kusinerna. Sen drog vi till stan och käkade och sen till Coop och handlade inför kvällen. Åkte hem och sov en timme medans de minsta var hos mormor och lekte. På kvällen åkte vi till mamma och åt räkmackor. Sen hem och lade de minsta och sen intog jag och Felix soffan för att se på melodifestivalen. Den var ju så där. Låt nummer sju kan man ju verkligen ifrågasätta vad den gjorde där. Han kunde ju inte ens sjunga. Men det är känsla med mello och vi njöt i fulla drag jag och Felix.
 
Imorgon ska vi ska försöka träffa brorsan igen innan de åker hem, sen blir det tvätt och städ. Lukas ska på kalas och jag hade velat gå på Frost med barnen men den är i stort sett utsåld. Får bli en annan gång!
 
 
Foto
 

Kommentarer
Postat av: Sara

Stort stort grattis till husköp. Gud vad roligt att få följa det på bloggen :)
Melodifestivalen var verkligen en besvikelse:( tyckte att programledarna var så dåliga också.

Svar: Tack så mycket! Ja det ska bli spännande att se vad det blir av det. Finns att göra i det om man säger så :) Håller med dig ang. melodifestivalen!
mariia

2014-02-02 @ 19:37:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0