Sentimental

"Mamma det är nog svårt att leva utan barn" Säger min Alice när hon och hennes bröder åker iväg med farmor för att vara borta i två dygn!
 
Åh älskade unge, du kunde inte ha mer rätt! Direkt jag stänger dörren efter mig så börjar jag gråta. För sanningen är den att just idag vill jag egentligen inte att de åker. Jag vill inte vara utan dem. Jag brukar inte känna så. Visst vill jag alltid ha dem runt mig men ibland är det lite skönt med egentid och jag vet att de kommer att ha det jättebra hemma hos farmor. Vet inte om jag är extra känslomässig för att jag inte mår bra.
 
Förkylningen har börjat gå åt rätt håll. Jag mår bättre men igår kväll började hostan bli värre. Hostade halva natten och har idag väldigt ont i bröstet och känner mig värre än någonsin. Jag känner mig orkeslös och ja ni vet allmänt risig. Men det är bara att bita i det sura äpplet för idag har jag att göra.
 
Mäklaren kommer imorgon. Så idag ska jag städa undan allt onödigt som finns här hemma. Hur mycket som helst med andra ord och jag vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja. Eftersom vi inte har nån hall så har vi sju påsar med kläder i sovrummet och jackor som hänger på garderobsdörrar. Och för att inte tala om all skit i köket. Ja jag har att göra minst sagt!
 
Imorgon ska jag jobba eftermiddagen efter att mäklaren varit här. Sen på lördag ska vi på restaurang i Skövde för att fira Rickard. Hämtar upp barnen på vägen ner.
 
Dags att sätta igång, herrejävlar vad har vi gett oss in på!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0