Vab

Är hemma och vabbar idag! Lukas grät imorse och fortsatte när vi kom till förskolan. Han ville inte gå in, hade ont i magen och var snorig. Min unge gråter aldrig annars så jag förstod att han inte mådde helt bra. Så jag frågade honom om han ville gå hem igen och det ville han. Visst man ska väl inte fråga barn men jag märkte ju att han inte kände sig pigg. Kom hem och tog tempen på honom och den var eventuellt lite förhöjd och han är snorig. Men annars verkar det inte vara nån större fara med honom.
 
Vabbade i måndags med men då för Alice som var seg i söndags. Hon var snorig och vaknade natten till söndag och kom in till oss med täcket i armarna. Ledsen var hon med. Hon sover aldrig i våran säng annars. Så hon var inte pigg, men det var ingen större fara. Vi har ju ett killerimmunförsvar i den här familjen och nu mår hon som vanligt igen. Felix hade smärta så han fick vi åka till VC med men det var ingen fara med honom som tur var. Jag tror säkert Lilleman kan gå iväg imorgon som tur är. Eller kanske inte för nu känns han väldigt varm. Kim har kurs på jobbet så han kan inte missa för då får han inget cert. så det faller på min lott att vabba just nu.
 
Igår skrev vi på papper för nya huset! Vi tar över huset den 1/4 men kommer inte att flytta in förens i juni som det ser ut nu. Det är mycket som ska klaffa. Vi ska hinna renovera en del. Sen ska vi ha förskoleplats till Lukas. Sen mitt i allt detta så ska vi till Mallis en vecka och då måste vi tänka efter med katterna så de bor kvar i gamla huset (ja vi med). Men det är vårt iaf och det är ett äventyr som väntar oss!
 
Efter banken åkte vi till Vasallen för ett föräldramöte. Uppföljningsmöte närmare bestämt. Jag fick en del sagt och det känns bra. Jag har fullt förtroende för Felix nya lärare och gillar speciellt när hon säger att vi får gärna ifrågasätta men vi ska inte tro att vi bestämmer hur hon ska jobba. För hon sköter sitt jobb som hon vill. Vi känner våra barn som individer hon känner dem som en grupp och hon bestämmer vad hon tycker är bäst för gruppen! Så jävla bra sagt! Man kan ibland bli oerhört frustrerad som pedagog när man inte har föräldrarna med sig, man kan bli galen. Så tummen upp till henne! Och det ska jag tala om för henne med!
 
Nu ska jag fixa lunch till min lille trouper!
 
Puss!
 
 

Kommentarer
Postat av: marie

Åh va kul Maria, Grattis till er!! jag är så nyfiken och vill gärna se bilder, gärna före och efter där ni renoverar :) är mitt uppe i ett renoveringsprojekt sen några år tillbaka och vill gärna ha inspiration ;)
Hoppas allt är bra med dig och de dina!

Kramar r

Svar: Tack Marie! Det ska bli spännande! Kommer säkert att ta en massa bilder. Hur går det för er med allt? Allt fint med oss, med er med hoppas jag!?
mariia

2014-02-05 @ 15:17:21
Postat av: Terese

Grattis till huset 😊 vad härligt för er 👍 Ni kommer säkert att stor trivas när allt är klart. Katterna vet ni att jag hälper till med när ni är på semester om det behövs 😊 hoppas Lukas är kry och på benen snart. kram

Svar: Tack vännen! Ja jag hoppas det. Men det är lite delade känslor såklart. Men jag hoppas våra barn kan träffas ändå ibland. Tack du är väl för rar! Stor kram!
mariia

2014-02-05 @ 19:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0