Just chillin

Kom på att jag var på Håkan Hellström också. I lördags åkte jag in till stan och mötte upp Tina, Cissi och Jeanette på Kinan och så käkade vi innan vi satte oss på bussen mot Karlstad. Väl på bussen så fick vi en uppdatering på fb om att han skulle gå på scen klockan 21. Det hade vi aldrig trott! När vi kom fram fick vi köa en stund i garderoben och missade första 20 minuterna av uppträdandet. När vi sen väl kom in så var det knökat med folk. Gjorde oss ett försök att komma fram men det gick inte. Så vi fick stå längst bak hela konserten igenom. Jag såg honom inte ens. Stort antiklimax! Man vill ju se den som uppträder och få lite känsla. Men den totalt uteblev. Men han sjöng bra och jag tror att det var en bra konsert. Fick lite plåster på såren när han kom tillbaka och körde När lyktorna tänds som är min favoritlåt på nya skivan! Sen kom Freddie och hämtade upp oss och vi åkte till Max på nattamat.
 
Idag har Felix varit hos en kompis och de två yngsta har haft ett syskonpar här på lek. De hade roligt, barn är härliga men det var leksaker precis överallt! :)
 
Sitter och klurar om jag ska boka en resa på sportlovet nu också. Onödigt kanske, men man lever bara en gång och livet går inte i repris! Hittat en vecka för 11000 så har man tur så kan man verkligen fynda resor i februari.
 
Nu ska jag se på New moon. Köpte alla på blu-ray för några dagar sen. Hade bara de tre första på dvd så varför inte!?
 
Kram och God fortsättning på er!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0